Quantcast

Oakes Fegley mindent tud az életről – állítják kollégái

Az Aranypinty főszereplői Torontóban
Ansel Elgort, Nicole Kidman és Oakes Fegley

Oakes Fegley mindent tud az életről – mondta egy olyan filmsztár, akinek lehet adni a szavára. Nicole Kidman és Sarah Paulson együtt forgattak a fiatal színésszel. A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon elmondták milyennek látják az ifjú tehetséget.

Oakes Fegley nagy színész – csak még növésben van. A 14 éves híresség a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon két igazi sztár, Nicole Kidman és Sarah Paulson között állt a fotósok elé, és úgy tűnt, hogy idősebb kollégái odavannak érte. Az aranypinty (The Goldfinch, hazai bemutató: szeptember 19.) premierjén összegyűlt a film összes szereplője. Köztük volt Ansel Elgort is, aki Oakes idősebb változatát játssza, valamint Luke Wilson és az AZ két részéből ismert másik menő fiatal, Finn Wolfhard.

Oakes Fegley nagy színész, kivívta kollégái elismerését

Elsősorban a színésznők lelkesedtek Oakesért.

– Oakes a lelke mélyén egy felnőtt férfi – mondta róla Nicole Kidman, aki egy szörnyű tragédia után a fiút befogadó gazdag, hideg nőt alakít Az aranypinty-ben. – Kis szőkeség, de közben mindent tud az életről. Tökéletes választás erre a szerepre.


Sarah Paulson
másképp látja ezt, és persze, a saját stílusában, sokkal viccesebben is mondja el.

– A forgatós óta most találkozom először újra Oakesszel – nyilatkozta. – Elég megdöbbentő a változás. Akkor gyerek volt, most meg egy felnőtt férfi. Kábé harminc lett az elmúlt évben. A hangja meg egy oktávval mélyebb. Meghökkentő. Remélem, én nem változtam ennyit…

Forrás: IC Press

Nicol Kidman és Oakes Fegley Az Aranypinty egyik jelentében
Nicol Kidman és Oakes Fegley Az Aranypinty egyik jelentében

A filmről: A New York-i múzeumban történt bombarobbanást csak kevesen élik túl. Köztük Theo, egy kisfiú, aki a tragédia után magára marad egy festménnyel, mely később... Tovább a filmajánlóra: Az Aranypinty

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc − öt =

Scroll to top