Ő lesz a gonosz gepárdnő a Wonder Woman 2-ben

Jelen állás szerint a Wonder Woman 2 rendezője megtalálta a gonosz gepárdnő szerepére az ideális jelöltet. Van akit meglep, van akit nem, de egy olyan színésznő kapta meg a lehetőséget, akit eddig elsősorban komikus szerepei révén ismertünk. Írásunk arra is kitér, milyen sztárok kaphatnak még szerepet a produkcióban.

Wonder Woman: Gonosz gepárdnővel kell megharcolnia
Gonosz gepárdnővel kell megharcolnia a folytatásban

Egy igazi hős igazi ellenséget érdemel: gyenge ellenfelet nem kunszt legyőzni. Márpedig Wonder Woman biztosan igazi hős: bő háromnegyed évvel az első film bemutatója után is folyamatosan áradnak a filmről a hírek, és Gal Gadot, bár díjat nem kapott, a múlt hétvégi Oscar-gála egyik legünnepeltebb résztvevője volt. A gyönyörű színésznő ezúttal tehát nem lányai (Alma Versano és Maya Versano) kapcsán került a sajtó figyelmének középpontjába, hanem az egyre biztosabb szuperhősnős fantasy folytatása miatt.

Kristen Wiig lesz a gonosz gepárdnő

Úgy tűnik, már most megvan, hogy kivel mérheti össze az erejét legközelebb a legnépszerűbb női szuperhős. Ami kezdetben pletykának tűnt, az egyre biztosabb hírré válik: Cheetah, a gonosz gepárdnő szerepére Patty Jenkins rendezőnő Kristen Wiig-et kérte fel – állítólag a rendezőnő listáján már eredetileg is az elsők között szerepelt a leginkább komikus szerepeiről ismert Wiig.

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Kristen Wiig és Matt Damon a Kicsinyítés című filmben

Kristen Wiig volt már Oscar-jelölt forgatókönyv író (Koszorúslányok), és az egyik tavalyi filmje már azt is megmutatta, hogy színésznőként a vígjátékok mellett más műfajban is képes magas színvonalon teljesíteni. 2017-ben az anyám! című misztikus horrorfilm egyik szerepét alakította, mely korántsem nevezhető vígjátéknak. Emellett azért komikus szerep is jutott neki, egészen pontosan Matt Damon feleségét alakította a Kicsinyítés című filmben.

A legélesebb váltás a hírek szerint a 2018-ban kezdődő forgatáson vár Wiigre. A nemzetközi filmadatbázis a Wonder Woman 2. főszereplői közül e cikk megjelenésének pillanatban kettőt nevez meg: Gal Gadot-ot és Kristen Wiig-et. Azaz egy szupernő ellen kell harcolnia…

A szereposztás azért tűnik egyre sürgősebbnek, mert megvan a forgatókönyv, és a forgatás időpontját is kitűzték: a tervek szerint a stáb május 28-án, Angliában lát neki az új munkának.

– Az első részből megtartunk sok mindent, amit szeretünk – nyilatkozta a rendező nemrég –, de ez egy külön film. Szinte nem is második rész, annyira más, mint az első.

Az már valószínűnek tűnik, hogy a történet az 1980-as években, a hidegháború végén, Amerikában játszódik majd, és valamiképpen feltűnik benne Chris Pine valamint egy klasszikus tévés Wonder Woman, Lynda Carter is. A címszerep természetesen Gadoté, a bemutatóra pedig 2019 őszén kerül sor.

Forrás: IC Press, Imdb

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top