Nyírjuk ki Günthert (2017) amerikai akció vígjáték

Arnold Schwarzenegger új filmje, a Nyírjuk ki Günthert egy akciódús vígjáték, ami a bérgyilkosok világában játszódik.

A film lényege tömören, hogy vicces emberek fegyverekkel lövöldözve rohangásznak, elkerülve a felrobbanó autókat, a mérges kígyókat, miközben kanadai 80-as évekbeli Popstar Gowanját énekelnek torkuk szakadtából, és megpróbálják megtalálni és meggyilkolni Arnold Schwarzeneggert… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Nyírjuk Ki Günthert

Plakát, adatlap

Nyírjuk Ki Günthert (2017) amerikai akció vígjáték

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 92 perc

Korhatár: 16 év

Eredeti cím: Killing Gunther

Forgatókönyv: Taran Killam
Szereplők: Taran Killam, Arnold Schwarzenegger, Bobby Moynihan, Cobie Smulders

Rendezte: Taran Killam

Hazai filmpremier: 2017. október 19.
Magyarországon forgalmazza: Big Bang Media.

Tartalom

A történet a bérgyilkosok világában játszódik. Egy feltörekvő bérgyilkos csoport céljául tűzi ki, hogy meggyilkolják a legtitokzatosabb, legaljasabb és leggyűlöltebb bérgyilkost: Günthert (Arnold Schwarzenegger). Felbérelnek egy dokumentumfilmeket készítő csapatot annak érdekében, hogy legyen bizonyíték a véres kivégzésről. A meglehetősen excentrikus és diszfunkcionális csapat megpróbálja felderíteni Günther valódi identitását és tartózkodási helyét. A stílusos és céltalan Blake (Taran Killam) vezetésével, a gyilkos legénység tagbaszakadt tagjai a következőek: a dementált robbantó, Donnie (Bobby Moynihan), a feminista femme fatale, Sanaa (Hannah Simone) és a brutális orosz testvérpár, Mia és Barold (Allison Tolman & Ryan Gaul.)

Ám még mielőtt a csapat kibiztosíthatná a fegyvereit, a dolgok a rosszból átcsapnak egészen szörnyen borzalmassá. Günther megtudja a tervüket, és úgy dönt, megbünteti őket a maga elmezavarodott és halálos módján. Játszik velük, gyötri őket, egymás ellen fordítja őket, és rájuk uszítja az FBI-t. Günther folyamatosan hét lépéssel előttük halad. A csapatból vadászból percek alatt űzött vad lesz.

A film non-stop akció, vígjáték, macska-egér játék, sötét komédia. A politikai pályáról a filmvászonra visszatérő Arnold Schwarzenegger új filmje igazi csemege: az izomkolosszus még soha nem volt ennyire vicces!

Jelenetfotók – Képek

Nyírjuk Ki Günthert 2
Nyírjuk Ki Günthert 4
Nyírjuk Ki Günthert (2017) amerikai akció vígjáték - Arnold

Fotók: Big Bang Media

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top