November Man

A NOVEMBER MAN-nel Pierce Brosnan visszatér a hazai mozik vásznára! Az energikus, látványos akciókban bővelkedő kém thriller mindent felvonultat, ami az ilyen történetekhez illik: titkos bevetések, álcák, korrupt ügynökök, bombázó kémnők. Filmajánló a Filmrakatban.

November Man (+16)
2014 – színes amerikai kém thriller

Eredeti cím: The November Man
Rendezte: Roger Donaldson
Bill Granger regénye alapján a forgatókönyvet írta: Michael Finch, Karl Gajdusek
Fényképezte: Romain Lacourbas
Szereplők: Pierce Brosnan, Olga Kurylenko, Luke Bracey, Bill Smitrovich, Will Patton

Bemutató dátum: 2014. október 9. Magyarországon bemutatja a Freeman Film.

November Man - jelenetfotó

November Man – Filmajánló

Peter Devereaux-t (Pierce Brosnan), a rendkívül veszélyes ex-CIA ügynököt egykor a legjobb kémek között tartották számon. Akik ismerték, csak úgy nevezték, November Man: ahol feltűnt a vérprofi CIA-s mérhetetlen pusztítást hagyott maga mögött. És most újra vissza kell szállnia a játszmába: védelmére kel egy szemtanúnak, Alice Fourniernak (Olga Kurylenko), akit az ügynökség kész megölni, nehogy fény derüljön egy évtizede őrzött titkos összeesküvésre.
Peter maga is célponttá válik. Egykori barátját, legtehetségesebb tanítványát, David Masont (Luke Bracey) küldik a nyomába, hogy végleg kiiktassa őt. A macska egér játszmában Devereaux már nem tudja kiben bízhat. Itt már nincsenek szabályok, nincsenek szövetségesek. Az egykori legjobb kém egyszemélyes háborúban veszi fel a harcot: miközben igyekszik megvédeni pártfogoltját, a CIA korrupt ügynökeit is ki kell iktatnia.

Olga Kurylenko a November Man című filmben

A November Man egy energikus, látványos akciókkal, feszült pillanatokkal teli kém thriller napjaink legsármosabb színészével, Pierce Brosnannal a főszerepben, akitől ez a terep egyáltalán nem áll messze, hisz a ’90-es évek számtalan kémfilmjében láthattuk akciózni. A brit színész ezzel a vérbeli thrillerrel tér vissza a titkos bevetések, álcák, korrupt ügynökök, vonzó kémnők világába az ukrán szépség, Olga Kurylenko oldalán.

Egy kicist Bondos ez a kép, nem?

 

Eredeti honlap: http://thenovemberman.com/

Szinkronos előzetes: November Man

 

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top