A nők mindenre képesek, akár…

Helen Mirren szerint a nők mindenre képesek. De az Oscar-díjas színésznő, az egyenjogúság nagyszerű harcosa szerint, nem az a fontos, hogy sokféle szerepet kapjanak a nők filmekben Sokkal inkább az, hogy bármit megtehessenek az életben: ha a világ és benne a női szerepek változnak, az úgyis megmutatkozik majd a filmekben. Ezért szerinte a kamera túloldalán történő változások talán még fontosabbak: az elmúlt év egyik legizgalmasabb napja az volt számára, nyilatkozta nemrég a Varietynek, amikor egy forgatáson meglátta az első világosító nőt.
A lényeg: a nők mindenre képesek, lehetnének James Bond is, vagy bármi…

Ő alakítja a halált

Mirren például magát a halált játssza a Váratlan szépség (Collateral Beauty, hazai bemutató várhatóan: december 22.) című filmben, amelyben a kislánya halálát gyászoló Will Smith szó szerint találkozik az élet nagy dolgaival: a szeretettel, az idővel és a halállal.

– Az, hogy milyen szerepet vállalok, leginkább az előző szerepemtől függ – mondta a színésznő, aki dráma tehetség ide vagy oda, a Halálos iramban 8.-ban is játszik. – Nem tervezek előre, a szerencsémre bízom, hogy mibe botlom bele.

Ezúttal Will Smith-be, Keira Knightley-ba, Kate Winslet-be, Edward Norton-ba és Michael Peña-ba botlott: és ha már ott volt, a karácsonyi szezon talán legszebb filmjét készítette el velük.

IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top