Női szervek (2013) amerikai film

Nyáron kerül a hazai mozikba a Női szervek (The Heat) című frenetikus vígjáték, melyben a két kiváló színésznő Sandra Bullock és Melissa McCarthy hiteti el velünk hogy magányos, könyörtelen zsaru()ként ha nem is simán, de képesek összefogni a jó ügy érdekében.

A Női szervek összehozta a két főszereplőt a magánéletben is, pedig a filmbéli szerepük szerint alig bírják elviselni egymást.

Már a forgatás legelején kiderült, mennyire egy hullámhosszon vannak – nyilatkozta a Koszorúslányok című vígjátékot is készítő Paul Feig, a komédia rendezője az E! Online-nak.

Női szervek: Sarah Ashburn (Sandra Bullock) FBI és Mullins nyomozó (Melissa McCarthy)
Női szervek: Sarah Ashburn (Sandra Bullock) FBI és Mullins nyomozó (Melissa McCarthy)

NŐI SZERVEK [+12]

amerikai akció vígjáték

Fényképezte: Robert D. Yeoman.
Látvány: Jefferson Sage.
Írta: Katie Dippold.
Rendezte: Paul Feig

Főszereplők: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Michael Rapaport.

Mozibemutató: 2013. július 11.
Forgalmazza az InterCom
Női szervek: ha le akarják buktatni a kábítószereseket, akkor össze kell fogniuk
Női szervek: ha le akarják buktatni a kábítószereseket, akkor össze kell fogniuk

Az FBI

Federal Bureau of Investigation, azaz a Szövetségi Nyomozóiroda a legszélesebb jogkörrel rendelkező nyomozati szerv az USÁ-ban, közvetlenül az igazságügyi minisztérium alá tartozik. Alapítását 1908-ra datáljuk, ám az igazi arculatát John Edgar Hoover igazgatósága alatt nyerte el, 1924-től kezdődően. Hoover 1972-ig vezette az FBI-t, hatalmát politikusok, elnökök kompromittáló anyagainak összegyűjtésével tudta megőrizni.

A kiemelt ügyek felderítése, a szervezett bűnözés elleni határozott fellépés az FBI elsődleges feladata, melynek során gyakran keresztezi a helyi rendőrségek útját, mint ahogy azt a Női szervek című filmben is látjuk.

Női szervek: Két ilyen kopó nem fér meg egy csárdában. Vagy mégis?
Női szervek: Két ilyen kopó nem fér meg egy csárdában. Vagy mégis?

Női szervek rövid összefoglaló

Az FBI különleges ügynökei valóban különlegesek. Kemények, könyörtelenek, nincsenek barátaik. Sarah Ashburn (Sandra Bullock) közülük is kilóg: ő a cég férfiaknál is keményebb, legmagányosabb (és legrendezetlenebb magánéletű) embere, még a társai sem kedvelik önfejűsége miatt. A kábítószer-maffia könyörtelen vezérének nyomában viszont kénytelen összefogni Mullins nyomozóval, egy egyszerű bostoni zsaruval. A botrány garantált. Főleg azért, mert az egyszerű bostoni zsaru is nő (Melissa McCarthy), és történetesen legalább olyan kemény, olyan magányos és olyan goromba, mint Ashburn ügynök. Két ilyen kopó nem fér meg egy csárdában. De még egy városban sem.

Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 5 =


Scroll to top