A női egyenjogúság szellemében

Az interneten egyre több szó van arról, hogy Hollywoodban is volna igény a nők egyenjogúságára. De úgy látszik, ahhoz, hogy ez megvalósuljon, hősre van szükség. De igazi hősre. Például Wonder Woman-re.

A Wonder Woman (hazai bemutató: június 1.) stábja a világ jó részét bejárta munka közben, és az amazonok szigetén játszódó részt az olasz tengerparton, Amalfiban forgatták – ez az időszak a stáb számos tagja szerint olyan volt, mint egy igazi csajos nyaralás.

Wonder Woman jelenetfotó

– Nekem már csak azért is erősen nyaralásnak érződött ez a munka, mert korábban többször is nyaraltam itt pár hetet – nyilatkozta a gyönyörű Robin Wright, aki Antiopét, Wonder Woman kiképzőjét alakítja a filmben. – Igaz, a stábbal a március végét, április elejét töltöttük itt, úgyhogy a rövid bőrszkonyákban még eléggé dideregtünk. De egyébként teljesen olyan volt a hangulat, mint egy cserkész lánytáborban: naponta több óra lovaglás, azután súlyemelés, közelharc edzés, ilyesmi volt előírva. És még életemben nem voltam olyan forgatáson, ahol a nők ilyen elsöprő többségben lettek volna. Van jelenet, amelyikben vagy száz nő harcol egyszerre: esténként elképesztő jó bulik voltak…

Forrás: IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top