Nicole Kidman idősen is gyönyörű lesz

Nicol Kidman Az Aranypinty főszerepében
Szerinted hány éves Nicole Kidman? A cikk további részéből ez is kiderül.

Nicole Kidman idősen is gyönyörű lesz, de még egyáltalán nem öreg! Viszont legújabb filmjében megnézhetjük, hogy milyen lesz majd „öregasszonyként”. És azt is milyen volt fiatalon! Az aranypinty főszereplője így beszélt erről.

 A gyönyörű filmsztár az HBO sikersorozatának második epizódjában is feltűnik. Celeste Wright-ot alakítja a Hatalmas kis hazugságok szériában.

Van akin nem fog az idő – csak ha sminkkel rásegítenek!

Nicole Kidman gyönyörű. És a dekoratív, 52 éves színésznő kicsit sem hiú: egy szerep kedvéért nagyon sok mindent bevállal. Az aranypinty (The Goldfinch, hazai bemutató: szeptember 19.) című film, amelynek a középpontjában egy elrabolt, és kézről, kézre járó különleges műkincs áll, több évtizeden át követi a festmény sorsát, így a főszereplőket is néha fiatalon, máskor öregen látjuk.

Pont abban a korban vagyok, amikor a sminkesek fiatalt is tudnak csinálni belőlem és vénasszonyt is – mondta erről újságíróknak Kidman. – Ezért olyan nagyszerű ez a kor.

A film egyes jeleneteiben őszen, ráncosan megjelenő színésznő azonban tiltakozott, amikor felvetették neki, hogy 2002-es Oscar-díját egy műorral szerezte: azt mondta, hogy ő mindig azt teszi, amit a figura kíván, és nem a díjak kedvéért hagyja, hogy átváltoztassák.

Az biztos, hogy Ansel Elgort-tal már hetek óta forgattuk az öreg jeleneteimet, amikor egyik este civilben találkoztunk – mesélte Kidman. – És szegény srác rettentő zavarba jött, nem tudott hova tenni. Megszokta, hogy vénasszonyként lát, és este, estélyihez azért nem vettem már fel a ráncos nyakamat…

Forrás: IC Press

Nicol Kidman és Oakes Fegley Az Aranypinty egyik jelentében
Nicol Kidman és Oakes Fegley Az Aranypinty egyik jelentében

A filmről: A New York-i múzeumban történt bombarobbanást csak kevesen élik túl. Köztük Theo, egy kisfiú, aki a tragédia után magára marad egy festménnyel, mely később... Tovább a filmajánlóra: Az Aranypinty

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 5 =

Scroll to top