Nem vagyok sorozatgyilkos (2016) amerikai-ír-angol film

Nem vagyok sorozatgyilkos 05

A Nem vagyok sorozatgyilkos Billy O’Brien misztikus thrillert, pszichológiai horrort és lélektani drámát vegyítő alkotása. A film főhőse John, egy furcsa viselkedésű kamaszfiú, aki megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt. Amikor lakóhelyén, a szürke vidéki kisvárosban rejtélyes gyilkosságok történnek, a belső démonaival küzdő kamasz a saját szakállára nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: természetfeletti képességekkel bír.

A Dan Wells azonos című, hazánkban is nagy sikert aratott bestsellere alapján készült filmben a Vissza a jövőbe trilógia Dokija, Christopher Lloyd merőben új, hátborzongató szerepkörben tűnik fel.

Nézd meg a filmajánlót, a jelenetképeket, a feliratos trailert!

Nem vagyok sorozatgyilkos adatlap, plakát

Nem vagyok sorozatgyilkos plakát

Színes, amerikai, ír, angol film.
készült 2016-ban, hossza 96 perc

Korhatár: 18 év
Műfaj: thriller, horror, dráma
Nemzetközi filmadatbázis: I Am Not A Serial Killer
Forgatókönyv: Billy O’Brien, Christopher Hyde, Dan Wells
Szereplők: Christopher Lloyd, Laura Fraser, Karl Geary, Max Records, Christina Baldwin, Dee Noah, Lucy Lawton, Anna Sundberg

Rendezte: Billy O’Brien
Hazai mozipremier: 2018. június 28.
Magyarországon forgalmazza: Pannónia Entertainment.

Tartalom

John Wayne Cleavernek hívnak. 15 éves vagyok, és a hullák a hobbim. A terapeutám szerint szociopata vagyok. De nem vagyok sorozatgyilkos.

John megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt, de nem szeretne hozzájuk hasonlóvá válni. Pedig óriási a kísértés…Mivel gyerekkora óta a családja által üzemeltetett halottasházban segédkezik, hozzászokott a holttestek látványához és meg is kedvelte őket. Azok legalább az élőktől eltérően nem kérnek számon rajta minduntalan emberi érzéseket…

Amikor egy brutális sorozatgyilkos elkezdi áldozatait szedni a csendes kisvárosban, kénytelen felülírni a maga számára alkotott szabályokat, amelyekkel eddig kordában tartotta a benne lakozó sötétséget. Miközben saját belső démonjaival is küzd, nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: természetfeletti képességekkel bír.

Billy O’Brien misztikus thrillert, a pszichológiai horrort és a lélektani drámát vegyítő alkotás világszerte sikerrel mutatkozott be a fesztiválokon, többek között a rangos Londoni Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában is. A filmet június 28-tól vetítik a hazai mozik, eredeti nyelven, magyar felirattal.

Jelenetfotók – képek

Fotók: Pannónia Entertainment

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyar feliratos előzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Scroll to top