Nem vagyok sorozatgyilkos (2016) amerikai-ír-angol film

Nem vagyok sorozatgyilkos 05

A Nem vagyok sorozatgyilkos Billy O’Brien misztikus thrillert, pszichológiai horrort és lélektani drámát vegyítő alkotása. A film főhőse John, egy furcsa viselkedésű kamaszfiú, aki megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt. Amikor lakóhelyén, a szürke vidéki kisvárosban rejtélyes gyilkosságok történnek, a belső démonaival küzdő kamasz a saját szakállára nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: természetfeletti képességekkel bír.

A Dan Wells azonos című, hazánkban is nagy sikert aratott bestsellere alapján készült filmben a Vissza a jövőbe trilógia Dokija, Christopher Lloyd merőben új, hátborzongató szerepkörben tűnik fel.

Nézd meg a filmajánlót, a jelenetképeket, a feliratos trailert!

Nem vagyok sorozatgyilkos adatlap, plakát

Hirdetés

Nem vagyok sorozatgyilkos plakát

Színes, amerikai, ír, angol film.
készült 2016-ban, hossza 96 perc

Korhatár: 18 év
Műfaj: thriller, horror, dráma
Nemzetközi filmadatbázis: I Am Not A Serial Killer
Forgatókönyv: Billy O’Brien, Christopher Hyde, Dan Wells
Szereplők: Christopher Lloyd, Laura Fraser, Karl Geary, Max Records, Christina Baldwin, Dee Noah, Lucy Lawton, Anna Sundberg

Rendezte: Billy O’Brien
Hazai mozipremier: 2018. június 28.
Magyarországon forgalmazza: Pannónia Entertainment.

Tartalom

John Wayne Cleavernek hívnak. 15 éves vagyok, és a hullák a hobbim. A terapeutám szerint szociopata vagyok. De nem vagyok sorozatgyilkos.

John megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt, de nem szeretne hozzájuk hasonlóvá válni. Pedig óriási a kísértés…Mivel gyerekkora óta a családja által üzemeltetett halottasházban segédkezik, hozzászokott a holttestek látványához és meg is kedvelte őket. Azok legalább az élőktől eltérően nem kérnek számon rajta minduntalan emberi érzéseket…

Amikor egy brutális sorozatgyilkos elkezdi áldozatait szedni a csendes kisvárosban, kénytelen felülírni a maga számára alkotott szabályokat, amelyekkel eddig kordában tartotta a benne lakozó sötétséget. Miközben saját belső démonjaival is küzd, nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: természetfeletti képességekkel bír.

Billy O’Brien misztikus thrillert, a pszichológiai horrort és a lélektani drámát vegyítő alkotás világszerte sikerrel mutatkozott be a fesztiválokon, többek között a rangos Londoni Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában is. A filmet június 28-tól vetítik a hazai mozik, eredeti nyelven, magyar felirattal.

Jelenetfotók – képek

Fotók: Pannónia Entertainment

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyar feliratos előzetes

Scroll to top