Nem fértek a bőrükbe a sztárok a gálapremieren

Az igazság ligája gálapremierHétfő éjjel minden szabályt megszegtek Hollywoodban: Az igazság ligája (Justice League, hazai bemutató: november 16.) gálapremierjén egy teljes utcát építettek a Dolby Theatre-be vezető széles vörös szőnyeg köré, a több száz rajongó számára külön, jól elkerített lelátókat építettek, és végig bekamerázták az egészet.

A sztárok elképesztően jó hangulatban érkeztek, valószínűleg a közelgő nagy sikerre számítva mindannyian nagyon fel voltak dobva, és szívesen rosszalkodtak kicsit. Ezra Miller (vagyis Flash) kezdte a felfordulást, aki a testőrei legnagyobb rémületére átmászott a kordonon, és felkapaszkodott a rajongók közé, hogy hosszan fényképezkedhessen velük. Valószínűleg nem véletlenül mondta nem sokkal korábban egy riporternek a következőket:

– Szeretem azokat, akik megszegik a szabályokat. Ezért bírom a szuperhősöket. Először a fizika szabályait szegik meg, aztán az összes többit. Ez bejön! Főleg, hogy jó cél érdekében csinálják.

Az utána következő színésztársai szintén nagyon pörögtek: Ray Fisher (vagyis Kiborg) kiragadta egy riporter kezéből a mikrofont, és dalra fakadt, a hatalmas termetű Jason Momoa (Aquaman) minden nőt megölelgetett, Gal Gadot táncra perdült aranyruhájában, Henry Cavill pedig majdnem élő adásban árulta el, hogy mit csinál a filmben – rá kellett szólni, hogy vigyázzon, ne rontsa el a nézők örömét. Róla egyébként Connie Nielsen (Hyppolita) azt is elárulta, hogy a szereplők forgatásra érkező gyerekeinek legjobb pótapukája volt. Az egyre sűrűbb szakállat növesztő Ben Affleck hozzájuk képest visszafogottnak tűnt, de róla is az sugárzott: mindannyian érzik, hogy nagy film érkezik a mozikba.

Forrás: IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top