Nehezen jár, könnyen vezet Harrison Ford

- filmrakat | 2015. március 30. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Harrison Ford színészHarrison Ford három héttel ezelőtt szenvedett súlyos sérülésekkel járó repülőgép balesetet második világháborús gépével, amikor az motorhiba miatt egy golfpályába csapódott. A járást újra kell tanulnia, de a hírek szerint ettől függetlenül autót vezetni már tud. Filmsztárok a Filmrakatban: Harrison Ford.

A Star Wars és az Indiana Jones filmek sztárját súlyos fejsérüléssel, medence- és bokatöréssel szállították a UCLA Medical Centerbe.

A People magazin megtudta, a színész már nem a kórházi ágyat nyomja, kiengedték a klinikáról. Bár továbbra is pihennie kellene, az ágynyugalom helyett Harrison Ford már autót vezet Los Angelesben. Bár bennfentesek azt mondják, Ford egyre jobban van, a rajongók aggódnak kedvencükért, hiszen mindenki túl korainak tartja a vezetést az ő állapotában.

Egy neves szakorvost is megkérdeztek, mit gondol Indiana Jones megformálójának állapotáról. Bár nem kezelte a sztárt, elmondta, komoly utókezelésekre lesz még szüksége a hírességnek. Egy ilyen medencetörés után, szüksége van terápiára, ami leginkább stabilizációs- és járás gyakorlatokból áll, kis túlzással, de újra meg kell tanulnia járni – jelentette ki Beny Charchian gerincspecialista.

Ha a hosszú távú következményeket el akarja kerülni a filmcsillag, muszáj lesz egy kicsit nyugton maradnia, máskülönben biztosan nem ő kapja meg az Indiana Jones legújabb részének főszerepét.

Nehezen jár, könnyen vezet Harrison Ford, csak nehogy repülőgépet vezessen mostanában!

Forrás: hirado.hu

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhárom − kettő =

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább