Ne zavarjanak! (2012) francia film

Ne zavarjanak! – mondja a két ízig-vérig férfiember, amikor megpróbálnak életükben először, egy film kedvéért összebújni az ágyban. Provokatív, merész és vicces vígjáték született arról, hogy valóban el tud-e készíteni egy meleg szexfilmet két heteroszexuális pasi.
Ne zavarjanak 2

Ne zavarjanak! [+16]

vígjáték

Rendező: Yvan Attal
Szereplők: François Cluzet, Yvan Attal, Laetitia Casta, Charlotte Gainsbourg, Asia Argento, Joey Starr

Bemutató: 2013. február 28.
Forgalmazza az ADS Service.

Két kitűnő francia művész teszi izgalmassá és szerethetővé az egyébként kényes témát boncolgató filmet. A színészként és rendezőként is remeklő Yvan Attal és az Életrevalók című francia vígjátékban bénaságában is humoros François Cluzet. Nagyszerű kettős, ezt mondta róluk a kritika is.

Ne zavarjanak 4
François Cluzet és Yvan Attal

Ne zavarjanak! (Do Not Disturb) dióhélyban:

Jeff (François Cluzet) hajnali kettőkor látogatja meg barátját, Bent (Yvan Attal). Érkezése váratlan, mégis nagy örömet szerez, hiszen az egyetemi évek óta nem látták egymást. Jeff megmaradt vad, csapongó művészléleknek, örök csavargónak. Ben összeházasodott a gyönyörű és higgadt Annával, szép kis házban él, s gyerekvállalásban gondolkodik.

Ne zavarjanak 3
Charlotte Gainsbourg

E nyugodt élet kerül veszélybe Jeff megjelenésével: a barátok első útja egy szilaj partiba vezet, és persze berúgással végződik. Hozadéka egy döntés, mely mindkettejük életét gyökeresen megváltoztatja. Az átpartizott éjszaka után úgy döntenek, hogy művészpornót fognak forgatni, mellyel sok pénzt szerezhetnek, illetve még a közelgő amatőr pornós fesztivál, a Hump fődíját is megnyerhetik. Valami őrült, valami egyedi, valami utánozhatatlan kell nekik, mellyel jó sok pénzt is szerezhetnek, s Anna persze semmiről sem tudhat…

Aztán jön a forgatás, a kínos, meleg pillanatok és az ajtóra kikerül a tábla: Ne zavarjanak!

Ne zavarjanak 1
Laetitia Casta és François Cluzet

A Ne zavarjanak! egy 2009-ben készült amerikai film remakeje, mely Humpday címmel futott a mozikban. A kritika a francia feldolgozást kedvezően fogadta, a kényes téma ellenére a kritikusok szerint a film sohasem kellemetlen, de mindig vicces, és gyakran szívbemarkoló.

Feliratos filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + 13 =


Scroll to top