Naomi Watts besétált egy férfiklubba – interjú

Naomi Watts a Boss Level – Játszd újra! című film női főszereplője. Vajon hogy érezte magát ebben a pusztító tesztoszteronvágtában? Mondja el Ő maga!…

Naomi Watts besétált egy férfiklubba - interjú

Naomi Watts interjú a Boss Level – Játszd újra! (18) című akcióthriller bemutatója kapcsán

Naomi Watts a Boss Level – Játszd újra! című film női főszereplője. Vajon hogy érezte magát ebben a pusztító tesztoszteronvágtában? Mondja el Ő maga!

Kérdés: Milyen a közös munka a rendezővel, Joe Carnahannal?

Remek élmény volt együtt dolgozni vele. Joe elképesztően energikus volt a forgatásokon, és az ilyen filmekhez éppen erre van szükség. Hihetetlenül jó döntéseket hozott, végig a közös munka során. Ráadásul egy rendkívül szeretetre méltó fickó is, nagyon élveztem vele az együttműködést.

Kérdés: A Boss Level – Játszd újra! (18) című filmben mintha A kör vagy A bűn árfolyamában látott Naomi Wattsot látnánk újra viszont.


Imádom a kihívásokat, ezért csodálatos a színészek élete. A Boss level – Játszd újra! (18) valóban nem olyan film, mint amilyenekben általában játszom, de nagyon érdekesnek találtam már a forgatókönyvet is, szóval elvállaltam! Az én első jelenetem a film forgatásának tizenötödik napján volt, és határozottan olyan érzés fogott el, mintha egy férfiklubba sétálnék be. Ehhez kellett alkalmazkodnom, ez a film egy vad, pusztító tesztoszteronvágta.


A férfi főszereplő Frank Grillonak a 80-as évek klasszikus akciófilmjei jutottak eszébe a Boss Level kapcsán. A vele készült interjút itt olvashatod el: Frank Grillo interjú: zseniális akciófilmek nyomában

Forrás: BigBangMedia


Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × öt =

Scroll to top