Nagyot alakít Joanna Hoffman szerepében Kate Winslet

Kate Winslet színésznőKate Winslet Oscar-díjas angol színésznő legújabb filmjében rendezője szerint nagyot alakít. 2008-ban A felolvasó című filmben nyújtott alakításáért kapta az Oscar-díjat, lehet hogy már nem kell sokáig várnia a következőre?

Oscart fog kapni a Steve Jobs című életrajzi film női főszerepéért Kate Winslet. Ezt Danny Boyle állítja, aki történetesen a produkció rendezője, tehát nem nevezhető teljesen elfogulatlannak a véleménye. A film forgatása a napokban fejeződött be, Boyle javában vágja a nyersanyagot, és állítja, ahogy kezd összeállni a film, már látszik, hogy Winsletet hetedszer is jelölhetik Oscarra. A film az Apple híresen nehéz természetű alapítójáról szól, akit az Oscar-jelölt Michael Fassbender alakít. Winslet a Macintosh-csapat egyik tagját, Joanna Hoffmant játssza. A harmadik főszereplő az eddig főleg komikus szerepekből ismert Seth Rogen (Rossz szomszédság, A 40 éves szűz).

Danny Boyle (Transz, Londoni Olimpia) vállalkozása bátornak mondható, mert két éve már készült egy életrajzi film Jobsról Ashton Kutcherrel a főszerepben, és csúnyán megbukott. A rendező azonban magabiztos, mert bízik a főszereplők teljesítményében – meg persze saját magában -, és az sem elhanyagolható körülményt, hogy a forgatókönyvet napjaink egyik legjobb filmes szerzője, a szintén Oscar-díjas Aaron Sorkin jegyzi (Az elnök emberei, Social Network – A közösségi háló).

Aki egyébként attól tart, hogy Seth Rogen elindult a megkomolyodás útján, annak eláruljuk, hogy hamarosan elkezdi forgatni a Rossz szomszédság folytatását Zac Efronnal és Rose Byrne-nel.

Kate Winslet rajongók figyelem! A filmsztár idén összesen négy filmben is szerepel, tehát nem kell nélkülöznünk a mozivászonról a Steve Jobs bemutatásáig!

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top