Nagyon para lett a Demonic trailer!

Akik már nagyon vártak Neill Blomkamptól egy természetfeletti erőkkel operáló, kőkemény horrorfilmet, azok most – az előzetesből úgy tűnik – megkapják….

Demonic teaser trailer

Akik már nagyon vártak Neill Blomkamptól egy természetfeletti erőkkel operáló, kőkemény horrorfilmet, azok most – az előzetesből úgy tűnik – megkapják.

Neill Blomkamp a rendezés mellett a film forgatókönyvét is bevállalta. A történetről egyelőre nincs sok információnk. Csupán annyit tudni, hogy és egy fiatal nő sztorija az egész, aki félelmetes démonokat szabadít a világra.

A film központi eleme még az anya-lánya konfliktus, melyben természetfeletti erők is feltárulnak. Ennyi.

De ha megnézted az előzetest és tudod, hogy ugyan annak a író-rendezőnek a „keze munkája”, aki a District 9-et (9-es körzet) forgatta, akkor már tudod, hogy nem mindennapi filmélmény vár rád. Különösen, ha a természetfeletti erőkkel operáló horrorokat kedveled.

A rendező mellett ne feledkezzünk meg a színészekről sem, igaz, a Demonicban kiemelkedően nagy sztár nem kapott szerepet. A főhőst Carly Pope alakítja, akit az Elysiumban láthattál korábban. Nathalie Boltt, Chris William Martin, Michael J. Rogers és Andrea Agur neve sem sokat mond a stáblistáról, de ki tudja, mit hoz a jövő, melyikükből lesz később ünnepelt filmsztár.

Blomkamp egyébként jól eltűnt a filmes iparágból! A District 9 után még megrendezte az Elysium – Zárt világ (2013) és a Chappie (2015) filmeket, aztán már csak rövidfilmekben és tv-sorozatokban találkozhattunk a nevével a stáblistán. Itt volt az ideje, hogy visszatérjen!

Az új filmjének premierje 2021. július 29-én Oroszországban lesz, azután bemutatják az Egyesült Királyságban, és az USA-ban is. A hazai bemutatóról nincs hivatalos információnk, de a műfaj kedvelői talán nem maradnak idén Blomkamp horror nélkül… Ha bármilyen információt kapunk a Demonic hazai bemutatójáról, a Filmrakatban beszámolunk róla.


Ha tetszett az előzetes, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × kettő =

Scroll to top