Nagyfiúk 2.

Adam Sandler talán sosem fog felnőni, de hogy most még biztosan a gyerekkorát éli, azt a Nagyfiúk 2. (Grown Ups 2) című legújabb vígjátéka is bizonyítja.

Ismét összegyűlik az öt jó barát, hogy az emlékezetes kosárlabda-edző temetés (Nagyfiúk 1.) után megint felforgassa egymás családjának és a kisvárosnak az életét. Az első részből megismert csapat dilisebb mint valaha!

Ismét együtt a Nagyfiúk! A csapat dilisebb mint valaha!
Ismét együtt a Nagyfiúk! A csapat dilisebb mint valaha!

NAGYFIÚK 2. [+12]

színes amerikai vígjáték

Fényképezte: Theo van de Sande.
Zene: Rupert Gregson-Williams.
Látvány: Aaron Osborne.
Írta: Fred Wolf.
Rendezte: Dennis Dugan

Szereplők: Adam Sandler, Andy Samberg, Chris Rock, Kevin James, Steve Buscemi, Salma Hayek, Taylor Lautner, Milo Ventimiglia, Maria Bello, Jon Lovitz, Nick Swardson, Patrick Schwarzenegger, Shaquille O’Neal.

Mozibemutató: 2013. július 18.
Magyarországon forgalmazza az InterCom

Adam Sandler pályájának egyik legnagyobb sikere volt a Nagyfiúk című vígjáték. Az első rész írója, rendezője és sztárjai (Chris Rock, Kevin James, Steve Buscemi, Salma Hayek, stb.) az új filmes generáció legjobbjaival fogtak össze, hogy ismét nagyon sok viccel, játékossággal és kedves dilivel idézzenek fel egy nagy családi/baráti vakációt.

Leonard Lenny Feder (Adam Sandler) visszaköltözik családjával a kisvárosba
Lenny (Adam Sandler) visszaköltözik feleségével (Salma Hayek) a kisvárosba

Nagyfiúk 2. története röviden

A gyermekkori barátságok a legerősebbek az életben, a jó barátok mindig jó barátok maradnak. Az öt jómadár meglett családapákként hosszú szünet után egykori kosárlabda-edzőjük temetésén találkoztak újra és töltöttek együtt egy emlékezetes hétvégét.

Leonard Lenny Feder (Adam Sandler) visszaköltözik családjával a kisvárosba, ahol felnőtt és ahol a barátságok köttettek. Ám megjelennek régi ellenségei, őrült buszsofőrök, ittas zsaruk és 400 jelmezes félőrült között találja magát. Minden nap tele van meglepetéssel és nem mindegyik kellemes…

Nagyfiúk 2. Előkerülnek az ellenségek is. rendőrök, skizofrén buszsofőrök...
Nagyfiúk 2. Előkerülnek az ellenségek is. rendőrök, skizofrén buszsofőrök…

A családok egyre nagyobbak, az apák azonban nem lettek normálisabbak – ismét egy őrült, vad és teljesen agyatlan hétvége várható!

Adam Sandler Salma Hayek után epekedik

Nagyfiúk 2: Salma Hayek, akivel Sandler még szeretne együtt játszani
Nagyfiúk 2: Salma Hayek, akivel Sandler még szeretne együtt játszani

Már egy harmadik epizódról is el-elejtenek néhány mondatot, vagy csak valahogy célozgatnak rá az alkotók. A főszereplő – és egyben producer – Adam Sandler legutóbb így nyilatkozott a Nagyfiúkról:

Sokat dolgozom, sok emberrel kell együttműködnöm, szóval igyekszem úgy szervezni az életemet, hogy munka közben is haverok vegyenek körül – magyarázta az életfilozófiáját Sandler újságíróknak. – És bármi jön, remélem, lesz még alkalmam visszatérni a Nagyfiúk-hoz: remélem, lesz még Salma Hayek újra a feleségem…

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × négy =


Scroll to top