Nagyfater elszabadul (2015) amerikai filmvígjáték

A nagyfater kell ahhoz, hogy végre megismerje az igazi életet nősülés előtt álló unokája? Az év nem is kezdődhetne jobban, mint egy zseniális vígjátékkal a Brünó és a Borat forgatókönyvírójától, aki ezúttal a rendezői székből irányít két fantasztikus színészt.

Nagyfater elszabadul (16)
amerikai filmvígjáték, 2015

Eredeti cím: Dirty Grandpa

Rendezte: Dan Mazer. Forgatókönyv: John Phillips. Fényképezte: Eric Alan Edwards. Zene: Michael Andrews

Szereplők: Robert De Niro, Zac Efron, Julianne Hough, Zoey Deutch, Aubrey Plaza, Dermot Mulroney, Adam Pally

Bemutató dátum: 2016. január 28. Magyarországon forgalmazza a Freeman Film.

Nagyfater elszabadul (2015) amerikai filmvígjáték

Nagyfater elszabadul – filmajánló

Sosem tudhatod a nagyfater milyen extra igényekkel áll elő…
Jason Kellyt (Zac Efron) egy hét választja el, hogy feleségül vegye főnöke irányításmániás lányát, és így végre társtulajdonossá váljon apósa ügyvédi irodájába, amivel megkezdődhet kiszámítható, tökéletesnek tűnő élete. Azonban ez a szépen megtervezett jövő egy csapásra veszélybe kerül, mikor Jason szabadszájú nagyapja, Dick (Robert De Niro)  csőbe húzza a mit sem sejtő ifjú titánt. Dick a felesége halálát követő napon arra kéri unokáját utazzon el vele Daytonába, ahová a feleségével jártak el minden évben, és ahol éppen a Tavaszi Szünet nevű, vad partijairól híres fesztivál zajlik.
Jason belemegy az ártalmatlannak tűnő kiruccanásba, és nem is sejti, hogy egy megfáradt, zsémbes papper helyett egy energikus, bevállalós nagyfatert kap útitársul, akivel fergeteges egyetemi bulikon lazulnak, eszement kocsmai balhékba keverednek, és dögösebbnél dögösebb csajokkal kavarnak. A lázadó Dick módszerei talán kissé szokatlanok, de lassan Jason is ráérez az élet ízére, és maga mögött hagyva kezdeti merevségét, teljes erővel veti bele magát eddigi legvadabb kalandjába.

Robert De Niro még sosem volt ennyire felszabadult, Zac Efron talán még sosem volt ennyire merev..persze csak a szerepük szerint. A Nagyfater elszabadul egy vérbeli road-movie ahol bármi megtörténhet korra való tekintet nélkül. Minden korosztálynak erősen ajánlott!

Nagyfater elszabadul – trailer

Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × egy =


Scroll to top