Nagydumás zsaruk. És nők!

Ritkák az olyan akciófilmek – főképp ha vígjátéknak is van besorolva – ahol a nagydumás, olykor ordenáré zsaruk szerepét nőkre osztják.

Női szervek: nagydumás zsaruk, akiknek melle van!
Női szervek: nagydumás zsaruk, akiknek melle van!

A Női szervek [+16] (The Heat, hazai bemutató: július 4.) egy ilyen vígjáték, ahol olyanok játsszák az összeférhetetlen FBI ügynök és a magányos bostoni zsaruk szerepét, akinek melle van: Sandra Bullock és Melissa McCarthy

Zsaruk és családanyák

A két színésznő összesen három gyermeket nevel, ez azonban nem akadályozta őket abban, hogy a családanyákra abszolút nem jellemző módon agyba főbe verje egymást és a bűnözőket. Mindeközben – ahogy korábban már megírtuk  – a magánéletben nagyon egymásra talált Sandra Bullock és Melissa McCarthy, a gyerekeiknek (is) köszönhetően a legjobb barátnők lettek.

A bostoni zsaru

Ezt a szerepet mintha egyenesen rá szabták volna, Melissa McCarthy kitűnően alakítja a szabadszájú bostoni zsarut. Sandra Bullock az egymáshoz  fűződő barátságukról így nyilatkozott:

Dolgozni is jobb volt úgy, hogy közben tudtam, egy anyatárssal üvöltözöm – mondta Bullock, a 3 éves Louis anyja. McCarthynak két gyereke van, Vivian 6, Georgette pedig 3 éves: a két sztár az elmúlt hónapokban jó néhányszor hozta össze közös játszásra a csemetéit.

Női szervek: Sarah Ashburn (Sandra Bullock) FBI és Mullins nyomozó (Melissa McCarthy)
Női szervek: Sarah Ashburn (Sandra Bullock) FBI és Mullins nyomozó (Melissa McCarthy)

Kiváló zsaruk, de anyának is jók?

A lelkiismeret-furdalás tart minket össze – vélte Sandra Bullock. – sokat dolgozunk, és közben mindketten aggódunk, hogy elég jó anyák vagyunk-e. Úgyhogy, bőven van közös témánk. Gyötörjük magunkat, vigasztaljuk a másikat, és közben idétlenül poénkodunk: hogyne lennénk szuper jó barátnők? Pláne, hogy olyan filmet csináltunk közösen, amit általában férfiakra osztanak; haverkodó, nagydumás zsarukat nem szoktak olyanok játszani, akiknek melle van.

Most nem a nőiességen van a hangsúly

A filmben érdemes megfigyelni, hogy ezek a zsaruk annak ellenére hogy hölgyekről van szó, nem a nőies megjelenésükről maradnak meg az emlékezetünkben.

Női szervek: Két ilyen kopó nem fér meg egy csárdában. Vagy mégis?
Női szervek: Két ilyen kopó nem fér meg egy csárdában. Vagy mégis?

A film során folyamatosan összekócolódnak, vagy szétszakad a ruhájuk, kitépik a válltömésüket. Ha ez nem lenne elég, akkor kormosak, véresek és izzadtak is. Természetesen csak azért néznek ki így, mert újabb és újabb vicces vagy kalandos szituációba keverednek.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − tizennyolc =


Scroll to top