Nagy szemek amerikai film

Nagy szemek (2015) színes amerikai filmWalter Keane és felesége Margaret igaz történetét dolgozza fel Tim Burton filmje, a Nagy szemek. A feleség különleges, nagy szemeket ábrázoló képeit a férj kezdi értékesíteni, majd a nagyobb haszon reményében azt állítja, hogy ő is festette azokat. Margaret egy idő után megpróbálja visszaszerezni a hírnevét. Filmajánló a Filmrakatban.

Nagy szemek (12)
színes amerikai életrajzi film, 2015

Rendező: Tim Burton
Szereplők: Amy Adams, Christoph Waltz, Krysten Ritter, Terence Stamp, Jason Schwartzman, Danny Huston
Operatőr: Bruno Delbonnel Zene: Danny Elfman Írók: Scott Alexander, Larry Karaszewski Producerek: Scott Alexander, Tim Burton, Lynette Howell, Larry Karaszewski

Magyarországi bemutató: 2015. március 5. Forgalmazza a Forum Hungary Kft.

Amy Adams és Christoph Waltz

Nagy szemek – filmajánló

San Francisco-ban járunk, valamikor az 50-es években. Margaret (Amy Adams) a válása után egyedülálló anyaként festésből próbálja meg eltartani magát és kislányát. Egy vásáron megismerkedik a szintén festő, nőcsábász Walter Keane-nel (Christoph Waltz), akivel az első pillanatban egymásra találnak, és hamarosan össze is házasodnak. A munkamegosztás is nagyon jól működik, hiszen a társaságkedvelő Walter árulja a képeket, míg Margaret otthon készíti a jellegzetes, egyedi stílusú festményeit. Egy nap azonban véletlenül rájön, hogy férje becsapja, és végig a sajátjaként adta el a különleges képeket. Egy darabig ő is úgy látja, egyszerűbb folytatni ezt a játékot és úgy tenni, mintha a férfi lenne az alkotó, egy idő után azonban nagyon népszerűek lesznek a nagy szemű gyerekek és egyre terhesebb lesz a színjáték. Margaret úgy dönt, megpróbálja visszaszerezni a hírnevet és elismerést férjétől, és bebizonyítja, a különleges, nagy szemű képek az ő alkotásai.

Margaret úgy dönt, megpróbálja visszaszerezni a hírnevet és elismerést férjétől

 

Nagy szemek – hivatalos trailer (feliratos)

 

Nagy szemek - plakát

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − tizenkettő =


Scroll to top