A nagy fal akció-fantasy (2016)

William Garin (Matt Damon) A nagy fal című filmbenAz ősi Észak-Kínában William Garin (Matt Damon) zsoldosként vezet egy csapat harcost, akik gazdagságra, hatalomra… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

A nagy fal fantasy

Színes, amerikai-kínai film, készült 2016-ban

Korhatár: 12 év

Eredeti cím: The Great Wall

Forgatókönyv: Tony Gilroy, Doug Miro, Carlo Bernard
Szereplők: Matt Damon, Pedro Pascal, Jin Tian, William Dafoe, Andy Lau
Rendezte: Zhang Yimou

Magyarországi bemutató: 2017. január 5.

Magyarországon forgalmazza: UIP-Duna Film.

A nagy fal rövid tartalma – filmajánló

Az ősi Észak-Kínában William Garin (Matt Damon) zsoldosként vezet egy csapat harcost, akik gazdagságra, hatalomra és dicsőségre éhesek. Egy Bochard nevű francia katona tudomást szerez egy új puszító fegyverről, a puskaporról, amely annyira erős, hogy használatával mindent elérhetnek, amire eddig vágyakoztak. A legendás, robbanékony puskapor olyan ritka és értékes ebben az időben, hogy a háború Szent Gráljává válik, olyan halálos kinccsé, mely sok katonát vezet majd végzetébe.

Alig élik túl a sivatagi törzs támadását, az egyik este a csapat katonáit egy láthatatlan ellenség támadja meg a táborhelyen. Miután elveszítik társaikat a támadásban, Garin és Tovar (Pedro Pascal) egy különös mágneses követ fedeznek fel egy másik zsákmánnyal, az őket megtámadó, vérszomjas lény leszakadt karmával együtt. Valami olyan dolgot, amit addig még sosem láttak…

A két túlélő eléri a kínai nagy falat, ahol egy ismeretlen hadsereg, a Névtelen Rend katonái kerítik körbe őket. Az úgynevezett Erődváros olyan hihetetlen technológiával felépített, nyüzsgő katonai erődítmény, amely segít megvédeni a lakosait valamiféle meghatározhatatlan, falon túli gonosztól.

Matt Damon kínai harcosok között
Matt Damon kínai harcosok között a Nagy Fal című film jelenetében.

Fotók: UIP-Duna Film

Filmelőzetes

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top