My Little Pony – A Film (2017) amerikai-kandai animációs film

Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Itt laknak a jóbarátok: a csodálatos és nagyon okos unikornis, Twilight Sparkle, a legtalálékonyabb farmerlány, Applejack, a szivárvány sörényű pegazus, Rainbow Dash, a csacska és mindig mókára kész póni, Pinkie Pie, a kedves és őszinte, Fluttershy, és a divatban nagyon járatos Rarity… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

My Little Pony – A Film

Plakát, adatlap

My Little Pony – A Film (2017) amerikai-kandai animációs film

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 99 perc

Korhatár: 6 év

Eredeti cím: My Little Pony

Forgatókönyv: Meghan McCarthy, Rita Hsiao, Michael Vogel, Joe Ballarini
Magyar hangok: Bogdányi Titanilla, Csuha Bori, Seszták Szabolcs, Zsigmond Tamara, Csifó Dorina, Vadász Bea, Csőre Gábor

Rendezte: Jayson Thiessen

Hazai filmpremier: 2017. október 12.
Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Tartalom

Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Itt laknak a jóbarátok: a csodálatos és nagyon okos unikornis, Twilight Sparkle, a legtalálékonyabb farmerlány, Applejack, a szivárvány sörényű pegazus, Rainbow Dash, a csacska és mindig mókára kész póni, Pinkie Pie, a kedves és őszinte, Fluttershy, és a divatban nagyon járatos Rarity.

Ám egy nap a gonosz és vasöklű uralkodó, Storm király szemet vet a kis pónik hazájára, akik összefognak és útra kelnek a védelmet nyújtó városka, Ponyville határain túlra. Felejthetetlen utazás veszi kezdetét, miközben új barátokat ismernek meg, veszélyes kalandokba bonyolódnak, és a barátság csodálatos erejét bevetve próbálják megmenteni otthonukat.

Az immár 7. évadát élő, világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő My Little Pony TV-sorozat szereplői – a rajongók nagy örömére – végre a mozikban is életre keltik a barátság varázslatos erejét. Kicsik és nagyok együtt nevethetnek, izgulhatnak majd a kedves kis pónik izgalmas és hihetetlenül látványos kalandokkal teli utazásán.

Jelenetfotók – Képek

My Little Pony – A Film 1
My Little Pony – A Film 2

My Little Pony – A Film 3

Fotók: Freeman Film

Filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top