My Little Pony – A Film (2017) amerikai-kandai animációs film

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Itt laknak a jóbarátok: a csodálatos és nagyon okos unikornis, Twilight Sparkle, a legtalálékonyabb farmerlány, Applejack, a szivárvány sörényű pegazus, Rainbow Dash, a csacska és mindig mókára kész póni, Pinkie Pie, a kedves és őszinte, Fluttershy, és a divatban nagyon járatos Rarity… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

My Little Pony – A Film

Plakát, adatlap

My Little Pony – A Film (2017) amerikai-kandai animációs film

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 99 perc

Korhatár: 6 év

Eredeti cím: My Little Pony

Forgatókönyv: Meghan McCarthy, Rita Hsiao, Michael Vogel, Joe Ballarini
Magyar hangok: Bogdányi Titanilla, Csuha Bori, Seszták Szabolcs, Zsigmond Tamara, Csifó Dorina, Vadász Bea, Csőre Gábor

Rendezte: Jayson Thiessen

Hazai filmpremier: 2017. október 12.
Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Tartalom

Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Itt laknak a jóbarátok: a csodálatos és nagyon okos unikornis, Twilight Sparkle, a legtalálékonyabb farmerlány, Applejack, a szivárvány sörényű pegazus, Rainbow Dash, a csacska és mindig mókára kész póni, Pinkie Pie, a kedves és őszinte, Fluttershy, és a divatban nagyon járatos Rarity.

Ám egy nap a gonosz és vasöklű uralkodó, Storm király szemet vet a kis pónik hazájára, akik összefognak és útra kelnek a védelmet nyújtó városka, Ponyville határain túlra. Felejthetetlen utazás veszi kezdetét, miközben új barátokat ismernek meg, veszélyes kalandokba bonyolódnak, és a barátság csodálatos erejét bevetve próbálják megmenteni otthonukat.

Az immár 7. évadát élő, világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő My Little Pony TV-sorozat szereplői – a rajongók nagy örömére – végre a mozikban is életre keltik a barátság varázslatos erejét. Kicsik és nagyok együtt nevethetnek, izgulhatnak majd a kedves kis pónik izgalmas és hihetetlenül látványos kalandokkal teli utazásán.

Jelenetfotók – Képek

My Little Pony – A Film 1
My Little Pony – A Film 2

My Little Pony – A Film 3

Fotók: Freeman Film

Filmelőzetes

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top