Mr.Chow a Másnaposok 3-ban is

- filmrakat | 2013. április 25. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Mr. Chow: orvos, stand-up komédiás és színész

Ebben a sorrendben, ahogy a címben írtuk! Hogyan lett Mr. Chow (Ken Jeong) a Másnaposok 3. (Hangover Part III., Bemutató: 2013. május 30.) egyik főszereplője? A cikkből kiderül.

Az első részben még meztelenül ugrott ki egy autó csomagtartójából, a második részben már nagyobb szerepet kapott, a harmadikban pedig egyen ragúvá lép elő a Farkasfalka tagjaival. Bár nagy a titkolózás a Másnaposok 3. premierje előtt, ennyit azért sikerült megtudnunk, elsősorban a cikk alján olvasható – a Mr.Chow karakterét alakító koreai színész, – Ken Jeong nyilatkozatából.

Mr. Chown - Másnaposok 3. karakterplakát

Mr. Chown – Másnaposok 3. karakterplakát

Az első kettő rész rajongói kíváncsian várják a folytatást, mit talál ki Todd Phillips, a Másnaposok-filmek rendezője, és a forgatókönyvíró Craig Mazin a harmadik részben? Mazin többször nyilatkozta már, hogy a Másnaposok 3. más lesz, mint az előző részek. A gátlástalan, „bármi, bármikor megtörténhet” hangulat marad, de a főszereplők ezúttal alig isznak, nem rúgnak be és nem veszítik el az emlékezetüket. Las Vegasba visszatérnek ugyan, de a történet jókora része Mexikóban, Tijuanában valamint a Mojave sivatagban és Los Angelesben játszódik. Csak emlékeztetőül: a második rész Thaiföldön játszódott és Stu egy hatalmas tetoválással az arcán ébredt egy átbulizott éjszaka után…

Sorozat: Másnaposok 3. rész

Sorozat: Másnaposok 3. rész. A Farkasfalka újra támad…

Nemcsak a Farkasfalka állandó tagjai, Phil (Bradley Cooper), Alan (Zach Galifianakis), Stu (Ed Helms) tér vissza, hanem velük az a figura is, aki az első rész egy feledhetetlen jelenetében meztelenül ugrott elő egy csomagtartóból: a Mr. Chow-t alakító Ken Jeong. A koreai színész eredetileg orvos volt, majd stand-up komédiás lett – és innen már csak egy nagy ugrás kellett ahhoz, hogy a film is felfedezze.

Másnaposok 3. rész: Mr.Chow (Ken Jeong)

Másnaposok 3. rész: Mr.Chow (Ken Jeong)

Én olyan vagyok a Másnaposok-ban, mint a motkány a Jégkorszak-ban – nyilatkozta Jeong. – Az első részben csak négy napot forgattam, de az emberek szerették, úgyhogy a 2.-ra már nagyobb szerepet írtak nekem. És mert azután is sokan idézgették az én poénjaimat, most, a 3. rész készítésénél néha már úgy éreztem, én vagyok a főszereplő. Életem  legboldogabb időszaka volt a forgatás!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × kettő =