Mr. Bean felesége kapta a hipermodern házat a válás után

Rowan Atkinson harmadszor is Johnny English bőrébe bújik
Rowan Atkinson harmadszor is Johnny English bőrébe bújik

Rowan Atkinson – azaz ahogy a legtöbben ismerik Mr. Bean – kénytelen volt a több milliárdot érő házat volt feleségének, Sunetra Sastrynak adni a válásuk során. Az ismert komikus hamarosan visszatér a királynő botcsinálta ügynökének szerepében a filmvászonra, és úgy tűnik a magánélete is elrendeződik. Bármennyibe is került…

Rowan Atkinson ezért áldozta be álmai házát

Három és fél milliárd forintnyi áldozatot hozott azért Rowan Atkinson, azaz Mr. Bean, hogy lezárhassa válóperét. Ennyit ér ugyanis az a ház, amelyet most gálánsan exnejének engedett át a válási papírok aláírása fejében. Pedig a festői Oxfordshire zöldellő lankáin található ingatlan bátran tekinthető a világhírű komikus életművének is. A hipermodern épület ellen évekig küzdöttek a magukat jó ízlésűnek gondoló szomszéd birtokosok, mert tájidegen monstrumnak tartották és gyorsan rá is ragasztották az „űrkorszakbeli benzinkút” gúnynevet.

Ám hasztalan: Mr. Bean büszkén lakta high-tech kütyükkel telezsúfolt tájsebét, amelynek tágas alagsorában méregdrága autóit tárolta.

A királyi udvarba is bejáratos komikust gyakran vádolják azzal, hogy gyermeteg módon vonzódik a Maseratikhoz, McLarenekhez, Lotusokhoz és egyéb szuperkocsikhoz, ám azt rendre elfelejtik megemlíteni, hogy egyrészt becsülettel meg is keresi rájuk a pénzt, másfelől időnként egyet-egyet ripityára tör közülük, mivel vezetni azt nem nagyon tud, tehát folyamatosan frissíteni kell az állományt.

Hirdetés

Már csak egy kérdés maradt: a 63 éves komikus miért áldozta fel élete álmát, a foggal-körömmel védett, tájidegen építészeti szörnyszülöttet? Nos, a motivációt egy 34 éves színésznő, Louise Ford jelentette, aki 2014 óta tartó kapcsolatukban most hirtelen gyermekkel is megajándékozta a művészt. Az 55 éves Sunetra Sastry így aztán hiába volt 24 évig volt a rekeszizmokon játszó mester párja, vetélytársnőjével szemben csatát vesztett.

Rowan Atkinson lánya, Lily nehezen dolgozta fel szülei válását. Hogy kit hibáztatott a történetben, azt talán jól jelzi, hogy apja nevét eldobva zenész karrierjét anyja vezetéknevével, azaz Lily Sastryként folytatja tovább.

Folytassa, Johnny English!

A neves komikus magánéletéről térjünk vissza a filmes hírekhez! Mostanság javarészt Maigret felügyelőként szerepelt tévéfilmekben, ám Rowan Atkinson hamarosan Johnny English alakjában tér vissza a filmvászonra, hogy botcsinálta szuperkémként ismét a frászt hozza a szabad világ ellen fenekedő titkosszolgálatokra. A film címe mindent elárul: Johnny English újra lecsap (Johnny English Strikes Again).

Johnny English újra lecsap szinkronos előzetes

A film hazai bemutatójának várható időpontja: 2018. szeptember 20.

Forrás: UPI Hírek

Scroll to top