Mozikban: Az Acélember című film

- filmrakat | 2013. június 20. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Amikor ez a cikk megjelenik, pár szerencsés már idehaza is láthatta Az Acélember [+12](Man of Steel, mától a mozikban) című filmet.

A filmet szinkronosan IMAX 3D, 3D és 2D verzióban, illetve 3D OV (eredeti angol nyelven) is bemutatja a forgalmazó! A korábbi díszbemutatókon összegyűlt a filmsztárok színe java, a Föld talán leghíresebb hőséről készült eddigi legnagyobb film alkotói New Yorkban és Londonban is találkoztak. A film gálapremierjén ott volt a szemkápráztató akció/fantasy film teljes stábja.

Az Acélember bemutatója New Yorkban

Az Acélember bemutatója New Yorkban: Henry Cavill (Kal-El/Clark Kent), Russell Crowe (Jor-El), Kevin Costner (Jonathan Kent), Diane Lane (Martha Kent), Amy Adams (Lois Lane), Michael Shannon (Zod) és Laurence Fishburne (Perry White).

Acélember, Jor El, Superman

A premiereken több ezer rajongó jelent meg, hogy ha csak egy pillanatra is, de láthassa az alkotókat: Henry Cavill-t, Russell Crowe-t, Kevin Costner-t, Amy Adams-et, Diane Lane-t, Laurence Fishburne-t, Michael Shannon-t, valamint a rendezőt és a producert: Zack Snyder-t és A sötét lovag-trilógiával a világ legsikeresebb filmesévé vált Christopher Nolan-t. Mindkét díszbemutató grandiózusra sikerült, bár Russell Crowe szerint a londoniak bolondabbak voltak, és – ahogy Crowe megjegyezte – ez így helyes.

Jor-El szerepében Russell Crowe

Jor-El szerepében Russell Crowe

A sztárról, aki Superman apját, Jor El-t alakítja a filmben, egy riporter azt is kiderítette, hogy 16 éves korában, az akkori rockegyüttesével írt egy számot Marlon Brando akarok lenni címmel: és most valóban azt a szerepet játssza Az acélember-ben, amit harmincöt évvel ezelőtt a színészlegenda alakított.

Amikor aláírtam a szerződést, nem tudtam, hogy nekem is hordanom kell majd a híres spandex-ruhát – nyilatkozta Crowe. – Az azért nagy pillanat volt, amikor először belebújtam. Másnap pedig vadul edzeni és fogyózni kezdtem.

A színész egy 2008-as szerepe kedvéért 30 kilót szedett fel, és azóta se tudott teljesen megszabadulni a feleslegtől. A testhezálló ruha azonban megtette a hatását: 105 napon át edzett minden nap, szigorúan diétázott, és végül újra Gladiátor-formába került.

A szuperhős nevelőapját alakító Kevin Costner-nek nem voltak ilyen problémái:

25 évvel ezelőtt még én lehettem volna Superman – borongott a színész, aki két felnőtt lányát is magával vitte a New York-i nagy eseményre.

Az Acélember TV Spot:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

18 − hat =