Most épp egy csillagot kapott Melissa McCarthy

Most épp egy csillagot kapott Melissa McCarthy | Filmrakat.hu
Photo: Alex J. Berliner/ABImages | InterCom

A duci színésznő folyamatosan a magazinok vezető híreiben kap helyet. Most épp azzal, hogy csillagot kapott az Angyalok városában, a Hírességek sétányán! A kém című vígjáték főszereplője el sem meri hinni, hogy ekkor a megtiszteltetés érte!

Itt volt már az ideje: Melissa McCarthy, nemzedéke legviccesebb filmszínésznője csillagot kapott a legendás Los Angeles-i Walk of Fame-en. Az 1958-ban elhelyezett első csillag után ő a 2552. díjazott, egyébként Robin Williams csillagszomszédja. Az ünnepségen a színésznő családján kívül, sok híres barát mellett részt vett Ellen DeGeneres és Paul Feig is. Utóbbinak a színésznő sokat köszönhet, hiszen három filmjét is rendezte, és a legutóbbi, a bemutatás előtt álló A kém (Spy) lesz valószínűleg a legnagyobb durranás: az akciódús kémfilm paródiában ugyanis Jason Statham és Jude Law is McCarthy partnere.

– Sátrat verek a csillag mellett, itt alszom, és folyamatosan figyelni fogom – nyilatkozta a színésznő az ünnepség után. – Egyelőre ugyanis nem tudom elhinni, hogy igaz. Félek, az első eső után kiderül, hogy papírból van.

Melissa McCarthy azt is elárulta újságíróknak, hogy A kém forgatása közben nagyon ráérzett a kaszkadőrmutatványok ízére, így aztán, legközelebb már egyenesen szuperhős szeretne lenni.

– Kérek egy csuklyát, harisnyanadrágot meg egy köpönyeget, és már kezdhetjük is! A kém után valami szuperhőst szeretnék eljátszani!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc − 3 =


Scroll to top