Mortdecai amerikai akció vígjáték (2015)

Mortdecai (2015) amerikai akció vígjáték, Johnny Depp főszereplésével. Egy nagyvilági képkereskedő fantasztikus szereplőgárdával előadott, angolosan bolondos története. Filmajánló a Filmrakatban.

Mortdecai (2015) amerikai akció vígjáték

 

Mortdecai (+16)
Színes amerikai akció vígjáték – 2015

Fényképezte: Florian Hoffmeister. Látvány: James Merifield. Írta: Kyril Bonfiglioli, Craig Brown, Iric Aronson. Rendezte: David Koepp

Főszereplők: Johnny Depp, Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Jeff Goldblum, Oliver Platt, Olivia Munn, Aubrey Plaza.

Mozibemutató: 2015. január 22. Forgalmazza az InterCom.

Elképesztő kalandokba keveredik

Mortdecai – Filmajánló

Ő a született gentleman. Elegáns, jó modorú, és mindig megőrzi a hidegvérét. Tommy Mortdecai (Johnny Depp), a nagyvilági műkereskedő vad orosz banditákkal, az angol titkosszolgálat embereivel, megdöbbentően hosszú lábú feleségével és néhány nemzetközi terroristával a nyomában is mindig az marad, aki volt. Ezúttal azonban a szokásosnál is nagyobb szüksége van különleges képességeire. A tudomására jut, hogy egy lopott festmény hátoldalára jegyezték fel annak idején a titkos kódot, melynek segítségével hozzá lehet jutni a nácik elrabolt kincseihez.

Elképesztő kalandokba keveredik – de ő természetesen arcrezzenés nélkül veti bele magát a legnagyobb őrületbe is.

Ő a született gentleman.

Johnny Depp, aki a legváratlanabb maszkokkal, hajakkal és arcszőrzetekkel szokta feldobni figuráit, ezúttal a bajuszból csinál divatot. Egy fokkal jobb mint az ollókéz és remekül illik a fantasztikus szereplőgárdával előadott, angolosan bolondos akció-vígjátékba!

Trailer eredeti nyelven

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top