Morgan Freeman aktívabb mint valaha

Áprilisban mutatták be a hazai mozik a Transzcendens című filmjét, idén augusztusban pedig már itt a következő: a Lucy című filmben egy agykutatót alakít. Lehet, hogy a pletykák ellenére mégsem megy nyugdíjba?

Egy csavaros, trükkös sci-fi, amely teljesen új megközelítésben tárja fel a gépek öntudatra ébredését.
Jelenetkép a Transzcendens című filmből. Elől Morgan Freeman.

A halálommal kapcsolatos hírek erősen eltúlzottak” – mondta annak idején Mark Twain, és a nagy írót idézte most Morgan Freeman. Neki ugyan nem halálhírét keltették, csak azt írta egyik magazin, hogy nyugdíjba megy, de ő ezt is eléggé zokon vette.

“Mark Twaint parafrazeálva szeretném közölni, hogy a nyugdíjba vonulásommal kapcsolatos hírek erősen eltúlzottak. Nem kívánok visszavonulni sem most, sem a következő néhány évtizedben” – nyilatkozta a hamarosan 77 éves színész.

Sztárok a Filmrakatban: Scarlett Johansson és Morgan Freeman a Lucy című filmből
Sztárok a Filmrakatban: Scarlett Johansson és Morgan Freeman a Lucy című filmből

Hogy mennyire nem, annak a bizonyítéka hamarosan megérkezik a magyar mozikba. Az Oscar-díjas sztár legközelebb a Lucy című akciófilmben lesz látható. Agykutatót alakít, akinek a címszereplő Scarlett Johansson feladja a leckét. Lucyból drogfutárt csinál az alvilág, és miután szivárogni kezd a testébe operált anyag, szuperlény lesz belőle, akinek agykapacitása láttán komolyan elámul a Freeman által alakított tudós.

Kapcsolódó filmajánló: Lucy – hazai bemutató: 2014. augusztus 7.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 + nyolc =


Scroll to top