Molnár Piroska ismét filmben szerepel!

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Elkezdődött Goda Krisztina új filmjének, a Veszettek című alkotásnak a forgatása, melyben szerepet kapott Molnár Piroska is, a nemzet színésze, Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő.

Nagymama szerepében a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Molnár Piroska
A nagy füzet című filmben a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Molnár Piroska

A stáb jelenleg Kazincbarcikán dolgozik, a helyszínek között szerepel Ózd, Várpalota és Budapest is.

A film forgatókönyvét Divinyi Réka írta, aki korábban olyan alkotásokban dolgozott együtt a rendezővel, mint a Csak szex és más semmi, a Szabadság, szerelem vagy a Kaméleon.

Az alkotópáros ezúttal Czető Bernát László dramaturg és forgatókönyvíró Kakukk című kisregényét használta alapul. A film két vidéki fiú történetét meséli el, akik egy karizmatikus vezető hatására csatlakoznak egy rendvédelmi szervezethez, hogy így tegyenek a bűnözés ellen – közölte szerdán az MTI-vel a produkciót gyártó Megafilm.

A forgatás tervezett időtartama 73 nap, Kazincbarcikán mintegy négy hetet dolgozik a stáb. A film operatőre Babos Tamás. A főszerepben, a mozivásznon először megmutatkozó ifj. Vidnyánszky Attila mellett Klem Viktor és Fenyő Iván, további szerepekben többek között Györgyi Anna, Molnár Piroska, Nyári Oszkár, Törőcsik Franciska, Bán Bálint, Béli Ádám és Fritz Attila lesz látható. Molnár Piroska legutóbb A nagy füzet című filmben alakította emlékezetesen a gonosz nagymamát.
A Veszettek című film a Magyar Nemzeti Filmalap 490 millió forintos támogatásával, a Megafilm gyártásában készül. A producer Kálomista Gábor.

Forrás: MTI 2014. június 11.

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 + hat =


Scroll to top