Mocsárvidék (2014) spanyol thriller

Mocsárvidék - spanyol thriller | filmrakat.huA Mocsárvidék (La isla mínima) 2014 legnagyobb spanyol filmsikere volt. Alberto Rodríguez a hagyományos nyomozós, detektív-gyilkos történeten túl társadalmi- és szociodrámát csempészett feszültséggel teli, fülledt thrillerébe. A film alkotói, sztárjai, jelenetképei és trailere: filmajánló.

Mocsárvidék (16)
Színes, feliratos spanyol thriller

Rendezte: Alberto Rodríguez. Írta: Alberto Rodríguez, Rafael Cobos. Producer: Mercedes Gamero, Gervasio Iglesias, José Sánchez-Montes. Fényképezte: Alex Catalán. Vágó: José M. G. Moyano

Szereplők: Javier Gutiérrez, Raúl Arévalo, María Varod, Perico Cervantes

Országos bemutató: 2015. június 11. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

A gyilkosságok felderítésére két madridi nyomozót küldenek a helyszínre | filmrakat.hu

Mocsárvidék – filmajánló

Spanyolország, 1980, valahol messze délen. A Franco rezsim sokkján alig jutott túl a társadalom, amikor két fiatal lány tűnik el az isten háta mögötti település egyik helyi vurstlijában. Amikor kiderül, hogy a lányokat meggyilkolták, az ügy felderítésére két madridi nyomozót küldenek a helyszínre, akiket kizárólag a gyilkosságok megoldása köti össze. Hamarosan rájönnek, hogy egy sorozatgyilkossal állnak szemben, aki évek óta szedi áldozatait a fiatal lányok körében az elmaradott vidéken.

Hamarosan rájönnek, hogy egy sorozatgyilkossal állnak szemben

A Mocsárvidék a kritikai és közönségsikeren túl több tucat díjat nyert. Az ‘A’ kategóriás San Sebastián Nemzetközi Filmfesztiválon három díjat nyert: Javier Gutiérrez megkapta a legjobb színész, és a legjobb operatőr elismeréseit, valamint a Feroz Zinemaldia díjat. A filmet 16 kategóriában jelölték a Spanyol Filmakadémia Goya-díjára, és 10 kategóriában – többek között a legjobb film, rendező, forgatókönyv, színész és színésznő kategóriákban – el is nyerte a legrangosabb spanyol filmes elismerést.

Mocsárvidék – feliratos trailer

Mocsárvidék – plakát

Mocsárvidék - plakát

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top