Sosem találnád ki mitől retteg Anna Kendrick!

Van olyan amitől retteg Anna Kendrick? Bizony van: a randizás! A Tinder randiapplikáció a Sátán műve, vélekedik a Tökéletes hang sztárja.

Sosem találnád ki mitől retteg Anna Kendrick! | Filmrakat.hu
Anna Kendrick a Tökéletes hang 2-ben

„Szerintem azért hozta létre, hogy elpusztítson bennünket” – vélekedik a szarkasztikus humoráról híres színésznő, akit 24 évesen Oscarra jelöltek az Egek urában nyújtott alakításáért. Anna elárulta a Glamour magazin brit kiadásának, hogy boldog, amiért jelenleg van párja – hogy kicsoda, azt nem árulta el –, mert ha nem lenne, kénytelen lenne tinderezni, és ettől rögtön kiverné a víz. Ám ha már mégis tinderezne, örülne, ha valaki szimplán ghostolná – azaz szó nélkül megszakítaná vele a kapcsolatot (ghost = szellem) –, mintsem elárulná, hogy mi a baja vele.

A legtöbb ember vérig sértődik, ha valaki csak úgy egy mukk nélkül felszívódik, de én már elég felnőtt vagyok ahhoz, hogy fel tudjam dolgozni. Inkább megpróbálnám kitalálni, mi nem tetszett rajtam az illetőnek, és így nem kell egy esetleges sértést elviselnem.

Annának arra is van haditerve, mit tenne, ha valaki illetlen képet küldene neki a Tinderen, ami egyébként bevett szokás ebben a műfajban.

Kinyomoznám, ki az anyukája, és továbbküdeném neki a képet, vagy legalábbis ezzel fenyegetném az illetőt, hadd törje ki a frász. Már a gondolattól is elégedett lennék.

Anna Kendricket legközelebb a Tökéletes hang 3-ban láthatjuk, egy újabb acapellaviadal kellős közepén.

Forrás: UIP Hírek

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top