Nem fogod elhinni, mitől lett csodás bőre a gyönyörű színésznőnek!

- filmrakat | 2017. október 19. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Natalie Portman bőrét legközelebb az Expedíció című feszült tempójú sci-fiben csodálhatjuk meg, bár a filmnézés közben nem biztos, hogy a színésznő bőre lesz az, amire koncentrálni fogunk. Épp ezért jó, hogy egy magazin rávilágított a csodás bőr titkára!

Külön cikket szentelt a brit Daily Mail annak a kétségtelen ténynek, hogy Natalie Portmannek hibátlan a bőre. A színésznő egyébként a Dior kozmetikai cég arca, tehát munkaköri kötelessége, hogy mindig szép legyen. Ám nem volt ez mindig így, bőre még felnőtt korában is pattanásos volt, aztán bekövetkezett a nagy változás: megváltoztatta a táplálkozási szokásait!

A színésznő vegán lett, nem fogyaszt tejterméket és tojást, ez pedig hibátlan bőrt eredményez. A lap megszólaltatja dr. Nick Lowe bőrgyógyászt, aki elmagyarázza, hogy a tojásban és a tejben hormonok, illetve gyulladáskeltő anyagok vannak, ettől lesz pattanásos az ember bőre.

Natalie Portmant legközelebb az Expedíció (Annihilation) című izgalmas sci-fiben láthatjuk. Biológust alakít, aki egy csak nőkből álló osztag tagjaként megpróbálja felderíteni azt az elzárt, lakatlan területet, ahol megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Korábban már tizenkét kutatócsapat merészkedett erre a vidékre, de senki sem tért vissza. A film Jeff Vandermeer regényéből készült, amely egy trilógia első része.

Natalie Portman az ExpedícióbanA jelenetfotót elnézve nem biztos, hogy a szép színésznő bőrére fogunk koncentrálni az Expedíció nézése közben.

Az Expedíció (Annihilation) hazai bemutatója előre láthatólag 2018. február 22-én lesz.

A gyönyörű bőrű színésznő legsikeresebb éve a 2011-es volt, a Fekete hattyú főszerepével szinte minden jelentősebb díjat bezsebelt, köztük a legjobb drámai női főszereplőnek járó Oscar-díjat is. Hogy az Expedícióval ismét a csúcsra jut-e, az még a jövő zenéje…

Forrás: UPI Hírek
Fotó: Peter Mountain © 2017 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Továbbiak a filmről:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább

Melissa McCarthy férje rendezte a színésznő új filmjét

Melissa McCarthy A partiállat című filmben
Nem csak rendezte, más feladatokat is ellátott Melissa McCarthy férje a színésznő legújabb filmjének készítésekor....
Tovább

Szuperhősös film készül Chris Pratt főszereplésével

Komikusból akcióhős: Chris Pratt | Filmrakat.hu
Chris Pratt főszereplésével idén nyáron mutatják be a hazai mozik a legújabb Jurassic World filmet,...
Tovább