Mit talált ki megint Shyamalan?

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Sokan várják M. Night Shyamalan új filmjét, mert állítólag ez lesz a rendező nagy visszatérésre, aki az utóbbi években kevésbé sikeres filmeket készített. Vajon mit talált ki megint, hogy megdöbbentse a filmrajongókat? Talán erre kíváncsiak a legtöbben a rendező új filmje kapcsán.

A Széttörve egy 23 személyiséggel rendelkező férfiról szól (a kiváló James McAvoy játssza), és a rajongók biztosak abban, hogy ennek a filmnek a végén is lesz egy nagy csavar, ahogyan a rendezőtől megszokhattuk. (Például a legnagyobb sikert hozó Hatodik érzék végén kiderül, hogy Bruce Willis végig halott volt a cselekmény során.)

Széttörve amerikai thriller jelenetfotó 1
Az interneten felhívás jelent meg, hogy aki már tudja, mi lesz a Széttörve nagy fordulata, az írja meg. Születtek is érdekes hozzászólások, amiket nem idézünk, mert nem akarjuk lelőni a poént, hiszen a legtöbben szeretnek meglepődni a moziban. A felhívás gazdája egyébként azért kíváncsi a nagy fordulatra, mert nem akarja megnézni a filmet, de az érdekli, mit talált ki már megint Shyamalan.

Forrás: UIP Hírek

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top