Quantcast

Mission: Impossible – Utóhatás (2018) amerikai film

Mission: Impossible – Utóhatás (2018) amerikai film
Balról jobbra: Simon Pegg mint Benji Dunn, Rebecca Ferguson mint Ilsa Faust, Tom Cruise mint Ethan Hunt és Ving Rhames mint Luther Stickell a Mission: Impossible – Utóhatás, című filmben. (Paramount Pictures and Skydance.)

Tom Cruise legújabb, immár a 6. Mission: Impossible filmje csupa gyönyörű és veszélyes nővel van tele. Mondani sem kell, hogy a szerepekre csupa világsztárt szerződtetett a főszereplőt, a rendezőt és J.J Abramst is a soraiban tudó produceri stáb. A „régiek” közül visszatér Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan és csatlakozik a sztárcsapathoz Angela Bassett és Vanessa Kirby is. A látványos akciókon túl is lesz mit nézni a moziban.

20 év alatt már öt lehetetlen küldetést hajtott végre Tom Cruise, ez a mostani a sorban a hatodik. Hogy meddig bírja még a javarészt kaszkadőr nélkül forgatott jeleneteket a sztár? Az előzetesek alapján kirobbanó formában van, nélküle elképzelhetetlen a franchise folytatása. Ahogy a magyar mozirajongók által megszokott szinkronhangja nélkül sem: Ethan Hunt ezúttal is Rékasi Károly hangján szólal meg magyarul.

Nézd meg a filmajánló írásunk alatt a jelenetfotókat és a szinkronos trailereket!

Mission: Impossible – Utóhatás mozifilm adatlap, plakát

Mission: Impossible – Utóhatás plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 147 perc.

Korhatár: 12 év
Műfaj: akció film, thriller
Nemzetközi filmadatbázis: Mission: Impossible Fallout
Forgatókönyv: Bruce Geller tévésorozata alapján írta Christopher McQuarrie
Szereplők: Tom Cruise, Henry Cavill, Simon Pegg, Rebecca Fergusson, Vingh Rhames, Alec Baldwin, Sean Harris, Angela Bassett Angela Bassett , Vanessa Kirby

Rendezte: Christopher McQuarrie
Hazai mozipremier: 2018. augusztus 2.
Magyarországon forgalmazza: UIP-Duna Film.

Tartalom

A legjobb szándékok is visszaüthetnek később…
A nagysikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) néhány ismerős szövetségessel (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…

Ethan Hunt hibát követett el, és a múlt egyre kísérti, érzelmi nyomást gyakorolva rá. Döntenie kell: a családját és a barátait mentse meg, vagy emberek millióit, akiket az ellenség elpusztítani készül?

A sok Ethan szövetséges mellett meg kell említeni az egyik főellenséget: August Walker egy olyan CIA-ügynök, aki a feleslegessé vált embereket eltakarítja az útból. Természetesen az anarchista bérgyilkos szerepét is világsztár alakítja: Henry Cavill, aki mostanság Superman szerepét alakítja a a szuperhősös mozikban.

Jelenetfotók – képek

Fotók: UIP-Duna Film / © 2018 Paramount Pictures. All rights reserved.

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyar szinkronos előzetes #1

Magyar szinkronos előzetes #2

Scroll to top