Mindenki Angelina Joliera volt kíváncsi

- filmrakat | 2013. június 6. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Londonban a Z világháború [+16] (World War Z, hazai bemutató: 2013. június 27-én.) premierjére gyűltek össze a filmsztárok, de mindenki a mellműtéten átesett Angelina Joliera volt kíváncsi.

A képek szerint Angelina Jolie és Brad Pitt kitűnően érezte magát az új akció-horror díszbemutatóján, pedig nemrég az életüket meghatározó döntést kellett meghozniuk.

Angelina Jolie és Brad Pitt kitűnően érezte magát a Z világháború díszbemutatóján

Angelina Jolie és Brad Pitt kitűnően érezte magát a Z világháború díszbemutatóján

Angelina Jolie műtétje

Mivel rendkívül magas volt annak a veszélye, hogy mellrákot kap, ezért orvosai tanácsára hallgatva Angelina Jolie mindkét mellét levetette. A gyönyörű, Oscar-díjas színésznő nem is próbálta titkolni az esetet, a legnagyobb New York-i újság, a The New York Times hasábjain adott ki egy közleményt, melyben tájékoztatta a közvéleményt a műtétről. Ahogy a képen látjuk, a plasztikai műtét is sikeres volt, a színésznő boldogan pózolt a Z világháború londoni premierjén főszereplő férje mellett.

Mint látható, Angelina Jolie mellműtétje sikeres volt

Mint látható, Angelina Jolie mellműtétje sikeres volt

Brad Pitt cégének legnagyobb produkciója

A Z világháború a Plan B Entertainment produkciójában készült, amiről azt érdemes tudni, hogy Brad Pitt korábbi feleségével, Jennifer Anistonnal és a Paramount-Pictures elnökével együtt alapította 2002-ben. Miután 2005-ben elváltak, a következő évre rendezték a vállalkozás tulajdoni viszonyait is, Brad Pitt a Plan B Entertainment egyedüli tulajdonosa lett.

A Berlini premieren is együtt a sztárpár

A Berlini premieren is együtt a sztárpár

A Z világháború a filmgyártó cég eddigi legambiciózusabb vállalkozása. A világ számos pontján – köztük Budapesten is – forgatott látványos szuperprodukció 200 millió dollárba került, és a nyár egyik legnagyobb sikerének ígérkezik. Most hogy a sztárpár túl van Angelina műtétjén, jöhet a világjáró promóciós körút, melynek első állomásain – London, Berlin, Párizs – nagy sikerrel mutatták be a filmet.

A londoni díszbemutatóról készült kisfilm

Az angol nyelvű összeállításban megszólal – egyebek mellett – Brad Pitt és a rendező Marc Foster is.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × egy =