Mindenáron esküvő (Ahora o nunca, spanyol romantikus vígjáték, 2016)

Precíz előkészületek, tökéletes esküvői szervezés – naná hogy minden összeomlik! A Mindenáron esküvő klasszikus, könnyed zsánerfilm: az esküvői vígjátékok hagyományait követi sok humorral, helyzetkomikummal és spanyolos finesszel. Az alkotás harsányságban, vidámságban és hangulatában is sokban emlékeztet Pedro Almodóvar hasonló tematikájú alkotásaira. Jelenetfotó, plakát, filmelőzetes.


Mindenáron esküvő (16)

színes, spanyol romantikus vígjáték, 2016, 91 perc

Eredeti cím: Ahora o nunca

Rendezte: Maria Ripoll
Írta: Jorge Lara, Francisco Roncal. Producer: Francisco Ramos. Fényképezte: Pau Esteve Birba. Vágó: Sergi Cameron. Zene: Simon Smith

Szereplők: Dani Rovira, María Valverde, Jordi Sánchez, Joaquín Núñez

Magyarországi bemutató: 2016. március 17. Magyarországon forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Mindenáron esküvő – filmajánló

Álex és Eva boldog spanyol pár, akik Nagy-Britanniába szervezik az esküvőjüket. Ám a precíz előkészületek és a tökéletes szervezés ellenére egyszer csak minden összeomlik. Előbb a násznép repülőjáratát törlik, majd a pótmegoldásként felmerülő Marseille-i járat a tervezett London helyett egy vulkáni hamufelhő miatt Amszterdamban száll le. A pár legboldogabbra tervezett napja egyre jobban összekuszálódik, a dolgok egyre rosszabbra fordulnak, így az esküvő napját folyamatosan halasztani kényszerülnek. Márpedig a két szerelmes mindenáron esküvőt szeretne.

A főszerepet a Goya-díjas Dani Rovira, az új spanyol film egyik legfelkapottabb színésze játssza, aki a Spanyol affér 1-2. filmek révén nemzetközileg is ismertté vált. Partnere, María Valverde pedig már nemzetközi sztárrá vált, aki spanyol filmek mellett (Tolvajok, Az álomhozó, Az anarchista felesége, Merülések, A felhők fölött 3 méterrel, Téged akarlak!) jelentős nemzetközi produkciókban is szerepelt a közelmúltban (Exodus: Istenek és királyok, Testvéri kötelék).

Mindenáron esküvő – filmelőzetes

2016.03.17 Mindenáron esküvő (Ahora o nunca, spanyol romantikus vígjáték, 2016)

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top