Minden Valentin napra egy árnyalat

Szent Valentin (Bálint) a szerelmesek védőszentje, Valentin – azaz a szerelmesek – napját február 14-én tartjuk. Mivel lehetne jobban megünnepelni ezt a napot, mint a világ jelenleg legsikeresebb szerelmes regényének megfilmesített változatával? A szürke ötven árnyalata folytatásainak készítői is így gondolják, ezért gyorsan egymás után készítik el az erotikus mű további részeinek filmváltozatát.

Szorosan egymás után készítik el A szürke ötven árnyalata két folytatását, mert ez gazdaságilag kifizetődőbb, és a két főszereplő, Dakota Johnson és Jamie Dornan időbeosztása szempontjából is előnyösebb.

A rendező James Foley (Lőtávolban, Glengarry Glen Ross)lesz – erősítette meg a Universal stúdió. Korábban nem kis bonyodalmat okozott, hogy a nagy sikerű első rész két kulcsfigurája, Kelly Marcel forgatókönyvíró és Sam Taylor-Johnson kiszállt a produkcióból, mert összekülönböztek a regényfolyam szerzőjével, E.L. Jamesszel, aki a filmek egyik producere, és így a legapróbb részletekbe is beleszólása van. Most már azonban nem kell vitáktól tartani, mert az új forgatókönyveket az írónő férje, Niall Leonard jegyzi.
A szürke ötven árnyalata (+16) Színes, amerikai film - 2015

Az is kiszivárgott, hogy a két főszereplő magasabb gázsit követelt az első rész sikere nyomán, miközben állítólag alig tudtak kijönni egymással a forgatáson…

Mi azért bízunk benne, hogy Valentin – azaz a szerelmesek – 2017. és 2018-ban egy-egy “szürke” filmmel ünnepelhetjük. Ami a sorozatból hátra van, az a Fifty Shades of Darker (hazai bemutató: 2017. február) és a Fifty Shades Freed (hazai bemutató: 2018. február). Addig? A feketének is vannak árnyalatai…

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × három =


Scroll to top