Miley Cyrus halálosan szerelmes Arnold Schwarzenegger fiába

Patrick Schwarzenegger és Miley Cyrus már egy ideje egy párt alkot, amitől Mrs. Schwarzenegger enyhén szólva ki van borulva…
Schwarzeneggerek: apa és fia

Komolyan aggódik Arnold Schwarzenegger válófélben lévő felesége, Maria Shriver, mégpedig amiatt, hogy közös fiuk, Patrick a botrányos énekesnővel, Miley Cyrusszal jár. Maria szerint Miley rossz hatással van a fiára, és attól tart, az énekesnő életvitele átragad Patrickra, és ő is hamarosan idétlen fotókkal kerül a bulvármagazinok címlapjára. Pedig a Schwarzenegger fiú mindent megtesz azért, hogy elfogadtassa barátnőjét, rendszeresen elviszi Miley-t a családi összejövetelekre, ahol a 22 éves leányzó teljesen kulturáltan viselkedik. Mrs. Schwarzenegger mindenesetre azt tervezi, hogy a Hálaadás-napi hétvégén leül a fiával, és komolyan elbeszélget vele a párkapcsolatáról. Lehetséges, hogy nagy ellenállásba fog ütközni, mert a fiatalok állítólag odavannak egymásért: Miley annyira szerelmes Patrickba, amennyire legutóbb Liam Hemsworth-be volt.

Hamarosan eldönthetjük, messze esett-e az alma a fájától: Patrick Schwarzenegger a Scouts vs. Zombies című filmben lesz látható, és kiderül, külseje mellett a karizmát is örökölte-e apjától.

Scouts vs. Zombies – hazai bemutató: 2015. október

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top