Mike újból elvarázsol

- filmrakat | 2015. február 1. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Channing Tatum és Mila Kunis a Jupiter felemelkedése című sci-fiben

A Magic Mike folytatásának főszereplője Channing Tatum várhatóan ismét varázslatos dolgokat produkál a sztriptízbár színpadán. Hogy ez tényleg így legyen, a legavatottabb kritikusnak mutatta meg táncmozdulatait.

Egy várható sikerfilm forgatásán csak úgy hemzsegnek a szakértők, segédek és asszisztensek. A Magic Mike XXL (Magic Mike XXL, hazai bemutató: nyár) varázslatos táncmozdulatai mégsem rajtuk múlnak. Hanem egy egykori táncosnőn, aki egyébként a film sztárja, Channing Tatum felesége. Jenna Dewan-Tatum azt mesélte nemrég egy újságírónak, hogy ő volt az első, aki férje szexi mozdulatait jóváhagyta.

– Rég mulattam ilyen jól – számolt be Jenna a Magic Mike műhelytitkairól. – Channing otthon mindent kipróbál, és ilyenkor csak én meg Everly (a pár másfél éves kislánya) vagyunk a nézői. Szól a zene, ő eltáncolja a saját részét, és aztán meghallgatja a véleményemet. És sosem bántódik meg, ha közben kinevetem… remélem.

Még mielőtt táncra perdülne és vetkőzne a vásznon, Channing Tatum-ot mint génkezelt galaktikus zsoldost is láthatjuk a mozikban, hisz Mila Kunis mellett ő alakítja a Wachowski testvérek új szuperprodukciója, a Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending, hazai bemutató: február 5.) főszerepét. Tatum a látványos sci-fiben egy genetikailag átalakított ex-szuperkatonát alakít, akit különleges küldetése a Föld nevű bolygóra szólít.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

A hűséges (2018) francia-belga film

A hűséges (2018) francia-belga romantikus dráma
Matthias Schoenaerts főszereplésével készült A hűséges, mely egy önmagát megtagadni nem tudó gengszter és egy...
Tovább

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább