Miénk a világ (2015) amerikai zenés film

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Miénk a világ (2015) amerikai zenés filmMax Joseph rendező az MTV reality dokusorozata után (Kamureg) egyből belevetette magát az elektronikus zenevilágba, hogy elkészítse ezt az ízig vérig aktuális Miénk a világ című filmet, ami minden zenerajongó, fesztiválozó, egszisztenciáját kereső fiatal és egykor volt fiatal számára ismerős pillanatokat tartogat. A film főszereplője, Zac Efron ezúttal a DJ pult mögül nyomja a jobbnál jobb trackeket. Filmajánló a filmrakatban.

Miénk a világ (18)
amerikai romantikus, zenés film, 2015

A film mottója:

Találd meg a hangod!

Eredeti cím: We Are Your Friends
Rendezte: Max Joseph. Richard Silverman története alapján a forgatókönyvet írta: Max Joseph, Meaghan Oppenheimer. Fényképezte: Brett Pawlak

Szereplők: Zac Efron, Emily Ratajkowski, Wes Bentley, Johnny Weston, Jon Abrahams, Shiloh Fernandez

Bemutató dátum: 2015. szeptember 3. Magyarországon bemutatja a Freeman Film.

Cole (Zac Efron)

Miénk a világ – filmajánló

A DJ-k világába a nyerő belépő: egy laptop, némi tehetség és egy tuti sláger. Cole (Zac Efron) jövőképében nincs helye a felvételinek, sem a bölcsészkarnak, és eszében sincs diákhitellel lenullázni magát. Sokkal nagyra törőbb vágyai vannak: tömegeket akar megmozgatni a zenéjével. Bár a nagy fantáziálás még nem robbantotta ki a házibulik világából, ahol a haverjaival DJ-zik esténként, egy valamit határozottan tud: ki akar törni a középszerűségből.

Sophie (Emily Ratajkowski)

Amikor egy partin megismerkedik a karizmatikus Jamesszel (Wes Bentley), elérkezik számára a nagy lehetőség. A tapasztalt DJ a szárnyai alá veszi Cole-t, bevezeti az ifjú titánt a mixelés apró trükkjeibe, megmutatja azokat a zenei alapokat, amelyekből végre össze tudja hozni saját, egyedi hangzású trackjét. Miközben Cole egyre közelebb kerül az álmaihoz, a magánélete felborulni látszik. Összerúgja a port a barátaival, és egyre közelebbi viszonyba kerül James barátnőjével, a gyönyörű Sophie-val (Emily Ratajkowski). Döntenie kell: a szerelmet és a haverokat választja, vagy a számára elrendelt utat követi, és a legmenőbb DJ válik belőle az elektronikus zenevilágban.

Alesso és Zac Efron

A színésznek számos ismert DJ segített a felkészülésében, köztük az idei Sziget Fesztivál egyik fellépője, az EDM egyik népszerű alakja, Alesso is. A filmben hallható trendi zenék, a bulik és a fergeteges fesztiválok hangulata megalapozza a tökéletes élményt, hogy még az ősz beköszönte előtt egy nagyot partyzzon minden film-, és zenerajongó.

Szinkronizált trailer

 

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − öt =


Scroll to top