A mestergyilkos – feltámadás (Mechanic: Resurrection, amerikai akciófilm, 2016)

Egy veszélyes bűnszervezet elrabolja barátnőjét, ezért Bishop kénytelen három, balesetnek álcázott gyilkosságot végrehajtani. 5 év után Arthur Bishop karaktere visszatér a mozikba napjaink legnépszerűbb akciósztárjával, Jason Stathammel a főszerepben, aki ezúttal sem lesz kíméletes az ellenségeivel. A látványos, pörgős akciókkal teli filmben a bosszúra szomjas bérgyilkos szerelmét Jessica Alba, legújabb szövetségesét Tommy Lee Jones, és egy a múltból felbukkanó régi társát Michelle Yeoh játssza.

A mestergyilkos – feltámadás (16)

színes, amerikai akciófilm, 2016

Eredeti cím: Mechanic: Resurrection.

Lewis John Carlino eredeti karakterei alapján a forgatókönyvet írta: Philip Shelby, Tony Mosher. Operatőr: Daniel Gottschalk. Zene: Mark Isham
Szereplők: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh, Sam Hazeldine
Rendezte: Dennis Gansel

Magyarországi bemutató: 2016. szeptember 01. Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

A mestergyilkos - feltámadás 2016

Filmajánló

Arthur Bishop (Jason Statham), a profi bérgyilkos, azt hitte, maga mögött tudhatja a múltat, és nyugodtan élvezheti a paradicsomi hétköznapokat gyönyörű barátnőjével, Ginával (Jessica Alba). Ám amikor egy veszélyes bűnszervezet elrabolja Ginát, Bishop kénytelen három, balesetnek álcázott gyilkosságot végrehajtani. A tiszta munkára specializálódott mestergyilkos ezúttal is a saját szabályai szerint játszik: összefog az egyik kiszemelt áldozattal (Tommy Lee Jones), hogy a segítségével együtt kiiktassák ellenségeiket, és kiszabadítsák a foglyul ejtett lányt. A hidegvérű gyilkost ezúttal semmi sem állíthatja meg. Ez az ügy sokkal személyesebb, mint eddigi bármelyik küldetése.

A film egyik különlegessége a szuperlátványos akciók mellett, hogy olyan egzotikus helyszíneken láthatjuk a sztárokat bevetésen, mint Thaiföld, a Maláj-félsziget, Ausztrália és Brazília.

Jelenetfotók a filmből – képgaléria

A mestergyilkos 2
A mestergyilkos 1
A mestergyilkos 3

Fotók: Freeman Film
Első rész adatlapja itt!

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top