A mestergyilkos – feltámadás (Mechanic: Resurrection, amerikai akciófilm, 2016)

Egy veszélyes bűnszervezet elrabolja barátnőjét, ezért Bishop kénytelen három, balesetnek álcázott gyilkosságot végrehajtani. 5 év után Arthur Bishop karaktere visszatér a mozikba napjaink legnépszerűbb akciósztárjával, Jason Stathammel a főszerepben, aki ezúttal sem lesz kíméletes az ellenségeivel. A látványos, pörgős akciókkal teli filmben a bosszúra szomjas bérgyilkos szerelmét Jessica Alba, legújabb szövetségesét Tommy Lee Jones, és egy a múltból felbukkanó régi társát Michelle Yeoh játssza.

A mestergyilkos – feltámadás (16)

színes, amerikai akciófilm, 2016

Eredeti cím: Mechanic: Resurrection.

Lewis John Carlino eredeti karakterei alapján a forgatókönyvet írta: Philip Shelby, Tony Mosher. Operatőr: Daniel Gottschalk. Zene: Mark Isham
Szereplők: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh, Sam Hazeldine
Rendezte: Dennis Gansel

Magyarországi bemutató: 2016. szeptember 01. Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

A mestergyilkos - feltámadás 2016

Filmajánló

Arthur Bishop (Jason Statham), a profi bérgyilkos, azt hitte, maga mögött tudhatja a múltat, és nyugodtan élvezheti a paradicsomi hétköznapokat gyönyörű barátnőjével, Ginával (Jessica Alba). Ám amikor egy veszélyes bűnszervezet elrabolja Ginát, Bishop kénytelen három, balesetnek álcázott gyilkosságot végrehajtani. A tiszta munkára specializálódott mestergyilkos ezúttal is a saját szabályai szerint játszik: összefog az egyik kiszemelt áldozattal (Tommy Lee Jones), hogy a segítségével együtt kiiktassák ellenségeiket, és kiszabadítsák a foglyul ejtett lányt. A hidegvérű gyilkost ezúttal semmi sem állíthatja meg. Ez az ügy sokkal személyesebb, mint eddigi bármelyik küldetése.

A film egyik különlegessége a szuperlátványos akciók mellett, hogy olyan egzotikus helyszíneken láthatjuk a sztárokat bevetésen, mint Thaiföld, a Maláj-félsziget, Ausztrália és Brazília.

Jelenetfotók a filmből – képgaléria

A mestergyilkos 2
A mestergyilkos 1
A mestergyilkos 3

Fotók: Freeman Film
Első rész adatlapja itt!

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top