Merülés a szerelembe (2017) romantikus film

Merülés a szerelembe (2018) romantikus film: egy csodálatos szerelmi történet

Egy csodálatos szerelmi történet

James (James McAvoy) és Danielle( Alicia Vikander) szerelméről és megpróbáltatásaikról szól a Merülés a szerelembe című francia, német, amerikai és spanyol koprodukcióban készült film. Történetüket visszaemlékezéseikből ismerhetjük meg, mivel mindketten foglyok: egyiküket az óceán, másikukat szomáliai katonák tartják fogva.

Alicia Vikander svéd Oscar-díjas színésznő a Tomb Raider előtt készítette el ezt a különös romantikus filmet, mely a jelenben drámai helyzetekbe sodorja a két szerelmest, míg a múltba visszarévedve csupa szép emlék tárul elénk. A nemzetközi összefogással készült alkotást német művész, Wim Wenders rendezte, a férfi főszerepet pedig a skót James McAvoy alakítja.

Nézd meg a romantikus film adatlapját, plakátját, jelenetképeit és előzeteseit!

Merülés a szerelembe mozifilm adatlap, plakát

Merülés a szerelembe (2018) romantikus film plakátja

Színes, francia, német, spanyol, amerikai film, készült 2017-ben, hossza 112 perc.

Korhatár: 16 év
Műfaj: romantikus, dráma
Nemzetközi filmadatbázis: Submergence
Forgatókönyv: Erin Dignam, J.M. Ledgard
Szereplők: Alexander Siddig, Alicia Vikander, James McAvoy, Jannik Schümann

Rendezte: Wim Wenders
Hazai mozipremier: 2018. június 21.
Magyarországon forgalmazza: ADS Service Kft.

Miről szól a Merülés a szerelembe?

Egy ablaktalan szobában Afrika keleti partjainál James More-t dzsihadista harcosok tartják fogva. Több ezer kilométerre Grönlandon Danielle Finders mini tengeralattjáróval készül az óceán fenekére merülni.

A férfi titkos ügynök, a nő kutatóként dolgozik. Gondolataikban mindketten az előző év karácsonyára emlékeznek vissza, amikor egy francia strandon történő véletlen találkozásuk heves és tartós romantikus kapcsolatot eredményez.

Jelenetfotók - képek

Fotók: ADS Service Kft

Filmelőzetesek – videók - filmklipek

Feliratos filmelőzetes

Szinkronizált filmelőzetes

Érdekességek - Hírek

A hazai mozikban James McAvoy-jal az Atomszőke és a Széttörve filmekben találkozhattál legutóbb. Jövőre feltűnik az új X-Menben és M. Night Shyamalan új filmjében, a Glassban is.


Téged is megérintenek az ilyen romantikus drámák? Kíváncsi vagyok a véleményedre! Ne felejts el a LIKE jelre kattintani! Ha bátrabb vagy, írd meg a hozzászólás részben, mit gondolsz a filmről!

Scroll to top