Mennyi minden történt a Harry Potter előtt!

A legendás állatok jöttek és mindent letaroltak. Az Egyesült Államokban a bemutatója első hétvégéjén több mint 75 millió dollárért vásároltak rá jegyet, a hazai mozirajongók közül ugyanekkor több mint 100 ezren nézték meg: a Harry Potter előtti világba visszavezető Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them, már a mozikban) felnőtt a hatalmas elvárásokhoz.

Kalandok Harry Potter előtt

A rajongók már a második részen törik a fejüket – amely az ígéretek szerint 2018-ban kerül a mozikba és még mindig Harry Potter előtt történt eseményeket dolgoz fel. Az egyik legkomolyabb filmes szaklap, a Hollywood Reporter maga is megbabonázódott. A magazin összegyűjtötte, mit várhatunk a 2. résztől: Göthe Salmander (Eddie Redmayne), a szégyellős magizoológus kalandjai Párizsban és az angol vidéken folytatódnak. Valószínűleg fontos szerepet kap Gellert Grindelwald, Dumbledore egykori barátja, és ha így lesz, Johnny Depp alakítja majd. J. K. Rowling azt is megígérte, hogy az ifjú Dumbledore is színre lép – hogy ki játssza majd, azt még nem tudni.

A hírek szerint, szintén láthatjuk majd Leta Lestrange-et, Salmander ifjúkori szerelmét, aki az első részben csak egy fényképen bukkan fel, és akkor Zoe Kravitz kölcsönözte neki az arcát. David Heyman producer pedig azt ígérte meg, hogy az e részben megkedvelt varázsló-nővérek, Tina és Queenie, valamint a kedves mugli, Jacob Kowalski sem marad ki a folytatásból…

Persze, még minden változhat, de egy biztosan tűnik: a mágia világa nem lesz hűtlen a mugli mozinézőkhöz.

Forrás: IC Press

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top