Valóban meleg Taron Egerton?

Joggal adódik a kérdés: valóban meleg Taron Egerton? Hiszen olyan hitelesen alakítja új filmjében Elton Johnt, mintha önmaga is a saját neméhez vonzódna. Csakúgy mint Elton John. Lássuk, mi derült ki eddig!

Valóban meleg Taron Egerton?

Még mindig téma, hogy meleg-e Elton John megformálója

Taron Egerton a barátnőjével, Emily Thomasszal jelent meg a BAFTA (a brit Oscar) gálán, és újra felcsendült a kórus: lám, a kiváló színész tényleg nem meleg.

Mindez azért téma, mert Egerton alakítja Elton Johnt a Rocketman című filmben, és már a forgatás idején felmerült, hogy azért tud olyan hiteles lenni, mert ő is a saját neméhez vonzódik. (És zongorázni is megtanult, de ez most nem ide tartozik...)

Maga a színész is hozzájárult a pletykák terjedéséhez, mert még novemberben posztolta az Instagramon egy barátja fotóját, és azt a megjegyzést fűzte hozzá: nézzétek, milyen cuki!

Egerton nem sokkal később egy rádióműsorban cáfolta, hogy meleg lenne, kijelentvén, a poszt csak vicc volt, ugyanakkor fenntartotta, hogy ha valaki cuki, azt nem szégyen szóvá tenni.

Egerton egyébként pár hónapja szakított Thomasszal, de úgy látszik, újra összejöttek, mert a különféle gálákon történő közös megjelenés kinyilatkoztatás értékű.

A Rocketman Elton John szakmai felemelkedését és fordulatos magánéletét mutatja be musical-fantasy formájában.

Rocketman – hazai bemutató: 2019. június 6.

Forrás: UIP hírek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − 11 =

Scroll to top