Megtorlás (2017) holland-francia-német-belga-svéd-angol-amerikai thriller

A holland rendezőzseni, Martin Koolhoven részben Magyarországon forgatott filmje egy fiatal nő története, aki nem hajlandó elfogadni, hogy a férfiak uralta kegyetlen világ csupán tárgyként tekintsen rá, és a saját kezébe veszi a sorsát. Brutális, zsigerileg ható thriller… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Megtorlás

Plakát, adatlap

Megtorlás (2017) holland-francia-német-belga-svéd-angol-amerikai film

Színes, holland-francia-német-belga-svéd-angol-amerikai film, készült 2018-ban, hossza 148 perc

Korhatár: 18 év

Eredeti cím: Brimstone

Forgatókönyv: Martin Koolhoven
Szereplők: Dakota Fanning, Guy Pearce, Emilia Jones, Carice van Houten, Kit Harington

Rendezte: Martin Koolhoven

Hazai filmpremier: 2017. november 16.
Magyarországon forgalmazza: Mozinet.

Tartalom

„Óvakodjatok a hamis prófétáktól” – hirdeti a vadnyugati kisvárosba érkezett új tiszteletes (Guy Pearce). A karizmatikus férfi gyorsan megnyeri magának a közösség tagjait, de egy szempár rettegéssel telik meg a látványától: Johanna (Dakota Fanning) az egyetlen, aki tudja, hogy éppen a prédikátor az a báránybőrbe bújt ragadozó farkas, amelytől a férfi a szónoklatában óva int. A fiatal nő már többször próbált szakítani sötét és erőszakkal teli múltjával, de a tiszteletes személyében az újra utolérte őt. Johannának most döntenie kell, hogy tovább fut, vagy szembenéz a férfival és a pokollal, amelytől eddig menekülni próbált.

A holland rendezőzseni, Martin Koolhoven részben Magyarországon forgatott filmje egy fiatal nő története, aki nem hajlandó elfogadni, hogy a férfiak uralta kegyetlen világ csupán tárgyként tekintsen rá, és a saját kezébe veszi a sorsát. Brutális, zsigerileg ható thriller, amelynek a képei sokáig kísértik a nézőt. A Megtorlásban feltűnik a Trónok harca sorozat két sztárja, Kit Harington (Havas Jon) és Carice van Houten (Melisandre) is.

Jelenetfotók – Képek

Megtorlás (Brimstone) holland-francia-német-belga-svéd-angol-amerikai film
Megtorlás 1
Megtorlás 2

Fotók: Mozinet

Filmelőzetes

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top