Megtorlás (2017) holland-francia-német-belga-svéd-angol-amerikai thriller

A holland rendezőzseni, Martin Koolhoven részben Magyarországon forgatott filmje egy fiatal nő története, aki nem hajlandó elfogadni, hogy a férfiak uralta kegyetlen világ csupán tárgyként tekintsen rá, és a saját kezébe veszi a sorsát. Brutális, zsigerileg ható thriller… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Megtorlás

Plakát, adatlap

Megtorlás (2017) holland-francia-német-belga-svéd-angol-amerikai film

Színes, holland-francia-német-belga-svéd-angol-amerikai film, készült 2018-ban, hossza 148 perc

Korhatár: 18 év

Eredeti cím: Brimstone

Forgatókönyv: Martin Koolhoven
Szereplők: Dakota Fanning, Guy Pearce, Emilia Jones, Carice van Houten, Kit Harington

Rendezte: Martin Koolhoven

Hazai filmpremier: 2017. november 16.
Magyarországon forgalmazza: Mozinet.

Tartalom

„Óvakodjatok a hamis prófétáktól” – hirdeti a vadnyugati kisvárosba érkezett új tiszteletes (Guy Pearce). A karizmatikus férfi gyorsan megnyeri magának a közösség tagjait, de egy szempár rettegéssel telik meg a látványától: Johanna (Dakota Fanning) az egyetlen, aki tudja, hogy éppen a prédikátor az a báránybőrbe bújt ragadozó farkas, amelytől a férfi a szónoklatában óva int. A fiatal nő már többször próbált szakítani sötét és erőszakkal teli múltjával, de a tiszteletes személyében az újra utolérte őt. Johannának most döntenie kell, hogy tovább fut, vagy szembenéz a férfival és a pokollal, amelytől eddig menekülni próbált.

A holland rendezőzseni, Martin Koolhoven részben Magyarországon forgatott filmje egy fiatal nő története, aki nem hajlandó elfogadni, hogy a férfiak uralta kegyetlen világ csupán tárgyként tekintsen rá, és a saját kezébe veszi a sorsát. Brutális, zsigerileg ható thriller, amelynek a képei sokáig kísértik a nézőt. A Megtorlásban feltűnik a Trónok harca sorozat két sztárja, Kit Harington (Havas Jon) és Carice van Houten (Melisandre) is.

Jelenetfotók – Képek

Megtorlás (Brimstone) holland-francia-német-belga-svéd-angol-amerikai film
Megtorlás 1
Megtorlás 2

Fotók: Mozinet

Filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top