Megszállottan szeretik Jennifer Lopezt

- filmrakat | 2015. február 17. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Jennifer Lopez és Ryan GuzmanTöbb emberi dráma sűrűsödik össze A szomszéd fiú című amerikai lélektani thrillerben, melynek kétségbeesett, megcsalt tanárnőjét (Claire-t) Jennifer Lopez alakítja. Claire nem tudja feldolgozni, hogy megcsalta a férje, ráadásul a fia sem tud beilleszkedni az új iskolában. A magánéletbeli problémák mellett helyt kell állnia munkahelyén tanárnőként is. Nem csoda, ha a rengeteg probléma hatására óriási hibát követ el. Jennifer Lopez nem csak főszereplőként, de producerként is részt vett a film elkészítésében.

Claire ebben a rendkívül sérülékeny állapotában találkozik a szomszédba beköltöző, jóképű és kedves diákjával Noah-val, aki addig legyeskedik körülötte, míg a nő elveszíti a fejét: lefekszik diákjával! Bár Claire tudja, nem helyes, amit tesznek, mégiscsak ez az első férfi, aki hosszú idő után értékes nőként kezeli. Gyenge pillanatában enged, és rövid, de roppant heves együttlétre kerül sor. Kiutat keresett a válás utáni kilátástalanságból és azt hitte Noah (Ryan Guzman) személyében megtalálta.

Claire csak másnap reggel szembesül a ténnyel, milyen szörnyű hibát követett el. Távozóban nem győz bocsánatot kérni Noah-tól, amiért képes volt ennyire elveszteni a fejét. A fiú addigi elbűvölő modora a visszautasítás hatására gyorsan megváltozik, agresszív szenvedély lesz rajta úrrá. Fenyegetőzik, és azzal zsarol, hogy nyilvánosságra hozza az együtt töltött éjszaka bizonyítékát.

Egy lélektani thriller sikere azon áll vagy bukik, hogy a néző azonosulni tud-e legalább az egyik főszereplővel. Claire szerepe azért tetszett meg Lopeznek, mert hitelesnek találta a karaktert.

Úgy éreztem, Claire teljes kiszolgáltatottsága nagyon emberivé teszi őt – mondja a színésznő. – Teljesen letaglózza, hogy a férje megcsalta. Azért vonzódik Noah-hoz, mert imponál neki, hogy valaki végre ismét kívánatosnak tartja őt.

A szomszéd fiú című izgalmas thriller hazai bemutatója 2015. március 26-án lesz.

Claire (Jennifer Lopez) vonzódik a szomszéd fiúhoz

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét + tizennyolc =

Címlapról

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább

Melissa McCarthy férje rendezte a színésznő új filmjét

Melissa McCarthy A partiállat című filmben
Nem csak rendezte, más feladatokat is ellátott Melissa McCarthy férje a színésznő legújabb filmjének készítésekor....
Tovább