Megőrjít a csaj (2014) amerikai vígjáték

Megőrjít a csaj (2014) amerikai vígjátékMegőrjít a csaj (She’s Funny That Way) egy olyan vígjáték, amiben szinte az összes szereplő pórul jár valahogy.

A kisiklott tündérmese egy prostituáltból lett színésznőcske (Imogen Poots) történetét meséli el, akit előbb ágyba visz a rendező (Owen Wilson), majd szeretne mielőbb elfelejteni. A komédia alkotói, sztárjai, jelenetfotói és előzetese.

Megőrjít a csaj (12) amerikai filmvígjáték, 2014, 93 perc.

Rendező: Peter Bogdanovich
Zenéjét szerezte: Ed Shearmur
Forgatókönyv: Peter Bogdanovich, Louise Stratten
Szereplők: Owen Wilson, Imogen Poots, Rhys Ifans, Lucy Punch, Jennifer Aniston, Austin Pendleton, Jake Hoffman, Will Forte

Hazai bemutató dátuma: 2015. június 18. Forgalmazza a Big Bang Media.

Az események láncolata mindenkit elér

Tartalom

Peter Bogdanovich új komédiájában egy fiatal hollywoodi csillagocska, Isabella Patterson (Imogen Poots) meséli el, hogy egy elbűvölő Broadway rendező, Arnold Albertson (Owen Wilson) tettei hogyan változtatták meg életét örökre.

A nem túl megbízható elbeszélésből kiderül, hogy a Brooklynban született, korábban escortként dolgozó lány randevúja a direktorral hogyan fordult át egy visszautasíthatatlan ajánlatba.

Az egész történet egy félresikerült tündérmese, ahol az események láncolata mindenkit elér, kezdve Arnold feleségével, Deltával (Kathryn Hahn), az alamuszi drámaíró Joshua Fleeten át (Will Forte) egészen Isabella dilis therapeutájáig (Jennifer Aniston).

A dilis therapeuta Jennifer Aniston

A filmvígjáték két szupersztárja Owen Wilson és Jennifer Aniston, de az igazi főszereplő Imogen Poots, akiről legutóbb a Hosszú út lefelé című film kapcsán írtunk.

Megőrjít a csaj – szinkronizált trailer

Megőrjít a csaj – plakát

Megőrjít a csaj (2014) amerikai vígjáték - plakát

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz + 7 =


Scroll to top