Megnézi a nagyi az unoka erotikus filmjét!

Megtört az átok: a nagymama megnézi unokája botrányfilmjét! Tavaly Melanie Griffith és Don Johnson kijelentették, hogy nem hajlandók megnézni lányuk, Dakota Johnson filmjét, A szürke ötven árnyalatát, mert a színésznő erotikus jelenetekben szerepel, és ez egy szülő számára különösen kellemetlen.

Most lépett színre a nagymama, Tippi Hedren, közölte, hogy kíváncsi a filmre, és Dakotával szeretné megnézni. A 86 éves színésznő a Hitchcock rendezte Madarak főszerepével írta be magát a filmtörténetbe, és olyan klasszikusok sztárja volt, mint a Marnie vagy A hongkongi grófnő.

Hedren azt mondta a Varietynek, hogy jó ideje megvan neki DVD-n A szürke ötven árnyalata, és most már hajlandó rávenni magát arra, hogy leüljön Dakotával, és megnézze.

 

Már kész a trilógia második és harmadik része is, A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades of Darker – hazai bemutató: 2017. február 9.) és A szabadság ötven árnyalata. A hamarosan mozikba kerülő második rész korhatáros besorolást kapott, mert merész erotikus jelenetek láthatók benne…

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top