Megérkezett Liam Neeson új akciófilmjének szinkronizált előzetese

Valakik elterjesztették, hogy Liam Neeson már nem vállal több akciófilmet, a terepet átadja a fiataloknak. Ehhez képest a The Commuter – Nincs kiszállás (12E) című filmben elvállalta a rohanó vonaton ugráló, verekedő főhős szerepét. Hogy a rendező Jaume Collet-Serra mivel tudta rávenni a 65 éves sztárt, az rejtély…

Egy száguldó vonaton akciózik Neeson

Egy életunt biztosítási ügynök (Liam Neeson) egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.

A The Commuter – Nincs kiszállás című krimi főbb szerepeiben Vera Farmiga, Sam Neill, Patrick Wilson és Jonathan Banks lesz látható. A filmet Jaume Collet-Serra rendezte, akinek a 2016-ban bemutatott A zátony című horrort is köszönhetjük és aki korábban már együtt dolgozott a Non-Stop című filmjében Liam Neesonnal.

A film bemutatója a tervek szerint 2018. január 11-én lesz. Az előzetes korhatár besorolás: 12E

The Commuter – Nincs kiszállás előzetes

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top