Meg – Az őscápa (2018) amerikai film

The Meg


Az óriásira nőtt őscápa kiszabadul a mélytengeri fogságából és a szabad vizeken járva rettenetes pusztítást visz véghez...

Miről szól a Meg - Az őscápa (2018) film?

Amerikai akciófilm, horrorfilm.

Összefoglaló

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik.

Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával.

Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd.

Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.


A Megalodon film főszerepében: Jason Statham!

Jelenetfotók - képek

Fotók: InterCom

Magyar szinkronos előzetes

További videók

MEG - AZ ŐSCÁPA - Featurette

Misztikum a tenger alatt

A tenger alatti világhoz rengeteg misztikus történet kapcsolódik. Ilyen az őscápa felbukkanása időről időre. A sellők létezése is sokak számára tényszerű, mások azt gondolják, sellők nem léteznek.

Természetesen a film világában léteznek sellők! A 2020-ban készült Hableány német misztikus film pont egy sellőből lett szerelmes lány történetét dolgozza fel.


Láttad már a filmet? Mi a véleményed, érdemes megnézni? Ha jónak találtad, nyomj egyet a LIKE gombra! Köszi.

Meg - Az őscápa plakát

Hirdetés

Rendezte: Jon Turteltaub, Szereplők: Jason Statham, Ruby Rose, Rainn Wilson, Masi Oka, Cliff Curtis, Jessica McNamee, Li Bingbing, Ólafur Darri Ólafsson.

Az óriásira nőtt őscápa kiszabadul a mélytengeri fogságából és a szabad vizeken járva rettenetes pusztítást visz véghez...


A nemzet aranya-filmek rendezője nagyon nagy költségvetésből, Új-Zéland partjainál és Kínában forgatta különösen látványos, a legmodernebb CGI csodáit bevető sci-fi/akciófilmjét. Jason Statham pedig visszatér eredeti foglalkozásához: búvárként is megmutathatja, mit tud.


Hazai mozipremier: 2018. augusztus 9. Magyarországon forgalmazza: InterCom Gyártó: Di Bonaventura Pictures Gyártás éve: 2018

Scroll to top