Meddig él egy pók?

Tom Holland nagyban szövögeti a hálóját: a tűzkeresztségen már átesett mint pókember, hiszen az Amerika kapitány-ban volt néhány jelenete, de az első teljes saját filmje, még csak most következik. A rajongók első visszajelzései nagyon pozitívak voltak, és a Pókember – Hazatérés (Spiderman: Homecoming, hazai bemutató: július 6.) valószínűleg meghozza számára a nagy áttörést. És ő – régi Pókember-rajongó – nem is akar ellendülni a feladat elől. Van egy terve, amelyet már fel is vázolt a producereknek: ha valóra válik, az tartós pozíciót biztosítana számára a képregényfilmekben.

Szerinted mennyi ideig tart, míg Pókember tud pisilni?

– Pókembert látjuk a képregényekben 15 és 35 éves korában is – nyilatkozta nemrég az ifjú színész, aki úgy látszik, máris nagyon megszerette a legendás piros-kék ruhát. – Az én ötletem ebből az egyszerű megfigyelésből származik, és ha elfogadják, akkor legalább húsz éven át lehetek pók.

A terv nagyralátónak tűnik, különösen ahhoz képest, hogy még Tobey Maguire-nek is csupán öt éven át sikerült a sorozat hálójában maradnia. De Hugh Jackman például 17 éven keresztül volt farkas, és végig nagyszerű maradt. Az eddigi előzetesek alapján az új Pókember-film, a Hazatérés egyszerre lesz izgalmas, látványos és vicces, ráadásul Robert Downey Jr. is játszik benne… a siker garantáltnak tűnik, és akkor a folytatás is.

Forrás: IC Press

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top